Zvon: La Auchan Galaţi ar urma să se facă cinema

Circulă un zvon prin Galaţi de vreo zi sau două. L-am auzit din mai multe părţi aşa că vineri m-am gândit să caut să văd dacă există vreun sâmbure de adevăr.

Am început cu metoda clasică: Google -> auchan galaţi cinema. Nimic.

Sunt ştiri care anunţă o deschidere de cinematograf în Bucureşti. Sălile aparţin unei companii din India, CineGrand.

Am putea-o da pe aia cu “la Combinat sunt indieni, deci ar mai putea veni şi indienii de la CineGrand la Galaţi”. Din păcate nu am găsit absolut nicio chestie care să lege Auchan. Nepi sau CineGrand de oraşul nostru.

Apoi am mers pe site-ul Primăriei Galaţi şi am căutat la autorizaţii de construcţie şi chestii. Nimic, absolut nimic în zona unde este amplasat Auchan-ul.

Pe 1 septembrie s-a finalizat tot procesul de fuziune prin absorbţie dintre Auchan şi Real – cu tot cu chestiile juridice. Şi cam atât…

Amu’, mă întreb cum ar fi dacă Auchan ar face mişcarea asta. Un multiplex în zona aia ar face ca “mall-ul” de pe Coşbuc să se ducă aproape complet la vale?

4 thoughts on “Zvon: La Auchan Galaţi ar urma să se facă cinema

  1. Adi says:

   Nu.

   Branzan, de la asociatia “Galati, orasul meu”, spuse ca tot la Shopping City e cel mai probabil.

   La anul e campanie electorala, sa nu uitam…

   Răspunde
   1. Laura says:

    Hihihi… ma rog sa rad degeaba. Dar, complexul comercial de pe Cosbuc este al lui Nepi. Asa cum este mall-ul din Braila. Cel putin deocamdata nu exista interes din partea conducerii Nepi de a face cinema si la Galati (cumva, adica, sa ridice rangul complexului). Sunt niste calcule si studii de piata facute inca din momentul in care s-au hotarat sa ridice centrul comercial la Galati. Sa dea Domnul sa existe legatura intre campania electorala si cinematograful de la Galati… desi nu vad cum… si in niciun caz pe Cosbuc

    Răspunde
 1. Lucaci Levin Andrei says:

  Este important ca firma care face cinema sa fie franciza deoarece daca face Danut S.R.L. cinema cu filme din 2010 nu o sa vina nimeni cum era la cinema-ul din Modern. Eu daca vreau sa vad un film vreau sa il vad in prima saptamana de lansare, nu dupa x perioada de timp cand este la un click distanta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.