Ziua în care mi-am cumpărat un polonic

Nu pot uita ziua în care mi-am cumpărat un polonic, fix ca un bărbat independent ce sunt – care a uitat să-i ceară lu’ mama un polonic de-acasă.

L-am cumpărat de la un magazin din-ăla *38*, iar preţul a fost de şase lei frumoşi. O piţipoancă ciudată şi extrem de scundă m-a lăsat în faţa ei la casă şi m-a luat prin surprindere.

După ce mi-am luat polonicul, mi-am adus aminte ce am făcut cu minunăţia de supă pe care o gătisem în seara precedentă.

Pusesem la fiert o pulpă dezosată pe care am tăiat-o bucăţele mici în timp ce încă era congelată. Am adăugat Delikat, mai târziu un cartof, un morcov şi o ceapă. După ce au fiert toate, am pus un plic de supă instant ABC şi deja mirosea bine tare. Am pus cu lingura într-o farfurie să se răcească şi oala am lăsat-o pe aragaz, că era prea fierbinte să o bag în frigider.

Şi pe aragaz a rămas, fără polonic, până m-am întors eu de la muncă. A doua zi.

Acum o parte din minunăţia mea de supă e în coşul de gunoi, iar restul e în budă.

Îmi amintesc şi noaptea de după ziua în care mi-am luat polonic.

Se făcea că era ora aproximativ 2,00 şi dormeam cu spume. Veta, dracu’ de mâţă, nu prea are somn noaptea. Şi mă trezesc că se aude bălăceală.

DAFUQ?!

Veta era udă toată în mijlocul camerei, tremurând. Vina mea, nu am scurs apa din cadă după ce am făcut baie, pentru că – nu-i aşa? – stau singur şi fac ce vreau, iar scursul apei din cadă e prea mainstream. Ia prosop, şterge-o, usucă şi parchetul, vezi pe unde mai e apă. Veta, udă – like a pussy – avea chef de joacă. Eu voiam înapoi în pat.

Nu vă cumpăraţ polonic, luaţ de la mama, că se revoltă Universul şi păţiţi ca mine.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, dă un share şi prietenilor tăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.