ZECE pentru Voiculescu! Să ne bucurăm şi să trecem peste

Vineri, 8 august 2014, este una dintre zilele care trebuie ţinută minte. Nu pentru că Voiculescu a luat zece ani de puşcărie cu executare, sau pentru că sediul anTENa 3 a fost confiscat, ci pentru că justiţia a dovedit – în sfârşit! – că are puterea să ia decizia corectă (în opinia mea) în condiţii de presiune maximă. Şi dacă stăm să ne gândim bine, presiunea nu a fost exercitată de latrina 3 – gâdea şi restul de lingăi de căcat -, ci de populaţie.

Extrem de mulţi oameni au cerut informal condamnarea lui Voiculescu. “Bucuria” e cu atât mai mare cu cât i s-au şi confiscat mogulului o groază de bunuri şi bani. Ghilimele la bucurie pentru că mi se pare paradoxal să te bucuri când se face dreptate.

Cu toate astea, eu sunt de părere că ar trebui să trecem peste repejor. Ăsta e doar începutul, un fel de pas mic în sensul bun.

Mai sunt mulţi care trebuie să aibă aceeaşi soartă ca a lui Voiculescu. Au supt din banii statului cu şapte guri, au falimentat cam tot ce s-a putut, şi-au adunat averi colosale. Baronul de Brăila, Gheorghe Bunea Stancu e doar unul dintre exemple.

Să înceapă curăţenia!

De-asemenea, îmi doresc să se închidă toată presă care şi-a uitat scopul. Mergeţi în plm şi lucraţi în PR!

foto: vice.com

2 thoughts on “ZECE pentru Voiculescu! Să ne bucurăm şi să trecem peste

  1. Lospa says:

    In 3, maxim 4 ani o sa-l vedem pe Voiculescu liber. Plus cautiuni intre timp, dar asta-i alta poveste!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.