Z de la Zonga

Muzica, fără doar și poate, ne face ziua să prindă viață. Muzica ne invadează viața chiar de când deschidem ochii, dis de dimineață, cu soneria vieții. Pe 9GAG, îmi spunea frati-miu, că nu ar trebui să îți pui piesa preferată ca alarmă la sonerie pentru că exista șansa să începi să o urăști. Probabil…

Aseară fu Ziua Z(impropriu spus, pentru că fu noaptea), un parci cu bloggeri și nu numai, eveniment în cadrul căruia s-a lansat Zonga.ro. Scriu despre asta pentru că vreau și pentru că pot, nu pentru că am fost acolo. Evident, nu am de ce să pup în fund chestia asta pentru că unu la mână, nu voi afla cum se mișcă în viitorul apropiat- n-am bani, nu am bani- și doi la mână pirateria și torrentele încă sunt cei mai buni prieteni ai mei. Avem și ceva imagini de la parci filmate de Piticu. Cosmin Tudoran, you rock!

Am intrat pe site puțin. No, bine, pa.

Mă gândeam la ultimele chestii ce se petrec pe glob în ultima perioadă. ACTA, SOPA și PIPA sunt probabil cele care stârnesc cea mai mare vâlvă pentru că amenință să schimbe internetul as we know it. România a și semnat ACTA- acord despre care vă vorbeam anul trecut- așa că proiectul ăsta este relevant. Exact ca în filmul Pirații din Caraibe, autoritățile declară moarte pirateriei. Prin piraterie au de pierdut cel mai mult artiștii din industria muzicală- zic eu- pentru că foarte puțini oameni le cumpără muzica.

În concluzie, Pitbull, Inna, 50bani și mulți alții nu sunt artiști. Eu unul i-aș lăsa să se zbată să scoată muzica lor proastă până când se vor apuca de altceva. Altceva, gen măturat străzile.

Tu ce crezi? O să prindă Zonga? O să dea românul cu salariu mic bani ca să asculte muzică?

Sursa imaginii: faraaer.ro

1 thought on “Z de la Zonga

  1. Pingback: Z de la Zonga, FTW! « New is always better!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.