Y U NO SMART?

Bă!

Stau în pat(că mânili astea douâ a muncit, nu-i așa, și acuma scrie la netbuc) și mă gândeasc de ceva vreme la următorul articol(care e ăsta, care este, se știe,nou și grozav). E cam târziu, că până acum Adi a avut alte trebi(mama lui dar!) și probabil ar trebui să las pe mâine că la 06:00 sună „Iț bin dă uorst day” de la Flogging Molly, după care o să mai închid ochii abia pe la 24:00. Dar, zic eu, lasă bă, fac în seara asta și mâine am timp să retușez.

Știu că nu vă pasă de viața mea de zi cu zi și o să mă prefac că iau în calcul amănuntul ăsta. Căcat, glumesc, chiar nu-mi pasă că nu vă pasă. Amuzant ie că mi-o amorțit ceafa și asta ar însemnifica cî nu circulî sânge pi-acolo, ceea ce ar rezulta la neirigarea extorsiunii într-o apă în creierul meu, care este, se știe, mirobolant. Am o grămadî de chestii inteligente și folositoare despre care să scriu, dar cumva, acum mă simt ritard. Nu vreau să scriu ceva inteligent pentru cî prietenii știe de ce, nu-i așa, care este ei puțini și 50% departe, uneori sunt ritard, prost șî a mî dî. Ie ca în titlu așe, y u no smart?

Și trăncănesc aiurea și parcă văd că dau cu bâta-n baltă sau cî mă înec ca țîganu la mal sau că fac căcuța moali-moali-moali și pufoasă cu articolul ăsta. Nu pot spune cî nu îmi pasî, cî videți voi, blogșoru ăsta iz mi lităl beibi și pentru mine e cel mai frumos, deștept și iubit(cred că de s-ar defeca l-aș putea recunoaște după mireasmă). Revenind la… Ce?

Nu e lipsă de idei și nici dorință de a scrie un banc nu e și nici bătaie de joc nu e și nici experiment și nici alt motiv care ar vin(yumm!), veni, venind, care este, se știe, ci e Adi. Pe lângă intelectualul de la care însuși(mamă ce-or să mă trimită pe la origini câțiva când or să citeascî asta!) Ștefan Joburi a învâțat și experimentatul trecut prin experiențele experimentelor lu viața, care are mult păr alb în cap apropo(ladies, you can do me!), există și Adi cel făr di sens. Adi cel făr di sens iese la suprafață mai des decât rar(stai…), mai rar decât des(așa era, bă?!) fiindcă e mic și pus la perete în mod constant de Adi cel rațional, Adi cel cu cipioarele(Corina e de vină!) pi pământ, Adi cel cu sfaturi, Adi cel cu vise, Adi cel cu planuri, Adi cel cu probleme și Adi ăla care muncește la mec(McDonalț, bă!). Aș fi ipocrit să nu vă arăt partea asta și în aceeași măsură aș fi ipocrit să spun că-mi pasă dacă mă considerați redus mintal. Nu mă voi certa cu voi pe internet pentru cî e ca și cum, nu-i așa, aș participa la Speșial Olimpix: chiar dacă câștig tot ritard rămân!

Vedeți voi… Mă gândesc des la lume așea, la ce se întâmplă în jur, la unde mă potrivesc eu în tot pazălul(puzle nene, puzle cu doi de z), la facebook, la câte-o fostă, la blog, la câte una bună(pardon, frumoasă) de prin autobuz sau alte specializări(specialități/domenii? Căcat, ați prins ideea) de la anul doi facultatea de litere Galați deși anul întâi de jurnalism de la aceeași facultate are un specimen foarte(gestul din buze pe care îl fac tipii), deci foarte, foarte(iar gestul din buze) și mai apoi la muncă, la rețeta de BigMac, la facultate, la viitor, la ai mei prietini(vă iubește Adi, bă!), la ceva inteligent, la sex, la mâncare, la o țigară și-o cafea bunî, la cum naiba să mă gab(Corina e de vină!) în seamă cu vreo stehă(Corina…), la fratimiu, la viitor, la câți bani din salariu tre să dau la stat/facturi luna care vine, la blog, la facebook, la femei, la sex, la ceva mai mult sex și nu în ultimul rând la… Cum să nu o iei rara?! Gândesc prea mult? Mereu vorbeam cu pretinii mei, Marli și Cîzî, că uneori îmi doresc să mă fi născut prost… Cred cî eram mai fericit.

Dar dupî ci postez chestia asta care, apropo, nu se cheamî articol, promit că îi dau șuturi în fund lu Adi ritardu și revin pe plaiuri mioriticienești, care este, se știe și le dau la sentiment, cum vă place, sau nu, fără număr, ca să moarî di invidie ăia care cred că Inna e artist(ă) și ăia care nu gândește deloc, bă!

Pi Es două puncte așa ceva semnul întrebării semnul exclamației exclamantî

7 thoughts on “Y U NO SMART?

 1. Pingback: Un peștișor numit 9gag « New is always better!
 2. Marlena Hij says:

  Tu si cu mine creierasul tau sunteti doi amuzanti!
  M-am amuzat in dimineata asta :)…Ma faci sa te iubesc si mai tare …asa ca pe un pui de cioara :)…Hai sanatate si aparent o dorinta buna pentru tine hai la mai putine sinapse! 🙂

  Răspunde
 3. Ioana Honceriu says:

  Şi morala…nu da cu piatra în geam, că nu e bicicleta ta! :))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.