We made it!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SAIEamakLoY]

Spuneam acum fix o săptămână despre uitatul înapoi și cât de important mi se pare mie. Evident, exercițiul de atunci era individual și presupunea o privire înapoi, la cum fu 2011 pentru propria persoană. Google, propune o privire înapoi la nivel mondial.

Aș vrea mai întâi să vă propun să priviți videoclipul cu maximum de atenție și să conștientizați ceea ce simțiți. Nici o zi nu se rezumă doar la mica ta existență ci, mai nou, la existența altor 6 999 999 999 de oameni diferiți. Probabil că doar 30 sau 50 de oameni știu de existența ta dar asta nu înseamnă că tu ar trebui să ignori simplul fapt că 7 miliarde de persoane fac pipi pe planeta asta.

We made it! spune cei de la Google la sfârșitul review-ului lor. Empowering, zău! Omenirea a trecut prin multe căcaturi, a fost pusă la încercare, s-a adaptat și a supraviețuit, lucru ce se va întâmpla în continuare.

Pe „world view” aș vrea să pornesc o leapșă prin care să spuneți ce veți face în 2012 ca să vă aduceți aportul la omenire. Suntem mici dar asta nu ne împiedică să facem lucruri mari.

Eu în 2012 vreau să plantez 5 copaci, să donez 5 milioane cuiva care are nevoie de ei, să susțin cauze nobile și să mă implic în mișcări la nivel global(o profă îmi spunea ceva de Zeitgeist movement).

Leapșa o dau către Cîzî, Lulu, Raluca, Alexandra și Eugen.

„Dacă vrei să donezi 5 milioane, donează în familie, mamă, nu dona la altcineva!” spune mama. Are peste 50 de ani, o înțeleg.

4 thoughts on “We made it!

  1. Pingback: 29:59 la 04:04 « New is always better!
  2. Pingback: Poveste lungă spusă scurt | Raluca Tănase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.