„Voinicul” legendar a.k.a. tata lor

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eVv5jZfl8_E&feature=youtu.be]

„Durul”, „voinicul” sau „tata lor”, nu mai țin minte exact ce apelativ foloseam pe vremea aia pentru a-mi descrie telefonul. Țin minte că l-a primit tata cadou de la un prieten de-al său ce era plecat în Italia și am avut nevoie de 3 zile ca să-l conving să mi-l dea mie. Când m-am văzut cu el în mână eram cel mai băiat! Toți prietenii mei aveau alte modele de telefoane, majoritatea aparținând aceluiași producător, dar mult mai grele, mai mari și mai urâte.

L-am scăpat din mână de mii de ori dar am tresărit doar prima oară. Am o vagă bănuială că are ceva inserții de titanium sau că de fapt și de drept e fostul telefon a lui Superman. Nu am „reușit” să-l distrug! L-am scăpat în wc într-o seară și am zis că gata, s-a terminat. L-am desfăcut, l-am lăsat la uscat și a doua zi: IT WAS ALIVE!

După ce mi-a făcut mama cadou alt telefon cu ecran color si sunete polifonice- like a bo$$- „durul” a trecut pe mâna lu tata până mai acum câteva luni când mi-am cumpărat eu ceva mai de zilele noastre așa. Mă rog, ăsta nou, din punct de vedere al durității nu se va ridica niciodată la nivelul „voinicului” și după doar 4 luni de folosire deja e zgâriat peste tot…

Care fu primul vostru telefon? În comparație cu ce aveți acum, cum era „bătrânul”?

Apropo, mai aveți la dispoziție doar o zi pentru a vă înscrie la treasure hunt-ul inițiat de EuroGSM cu ocazia împlinirii vârstei de 15 anișori- La mulți ani!- și să intrați în cursa pentru un Samsung Galaxy Note. Poftiți și link-ul!
Acesta este un articol pentru campania EuroGSM prin Blogal Initiative

5 thoughts on “„Voinicul” legendar a.k.a. tata lor

 1. tamboi says:

  Da frate avea si laterna, am uitat. Si cand mi-am luat blackberry chiar am intrebat daca are lanterna:))

  Răspunde
 2. Andreea says:

  Nu mai stiu sigur dak era 1100 sau 1101, dar eram tare mandra de lanterna aceea:))

  Răspunde
 3. Alex M says:

  Clasicul Nokia 3310 evident. Pe bleumarin. Inca il mai am de fapt, il tin in caz ca o sa fie un holocaust nuclear, ploaie de meteoriti sau invazie de manelisti.

  Răspunde
 4. tamboi says:

  Evident ca primul telefon a fost Nokia 1100. La vremea aia il tineam si pe post de arma alba, daca imi aduc aminte bine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.