(V)irinel pentru Bucureşti!

Ştiu, e cam stupid să vorbesc despre asta din moment ce nu sunt bucureştean. Totuşi, e un subiect ce merită comentat pentru că lansează o mare dilemă pentru cetăţeanul ce se întreabă cu cine votează.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Lunq3MYJppQ]
Irinel Columbeanu a făcut publică pe Youtube intenţia sa de a intra în cursa pentru primăria Bucureşti.

Partea mea logică şi gânditoare îmi spune clar că nu are nici o şansă. Oamenii vor judeca aspru faptul că el este doar o persoană mondenă, un moş cu mulţi bani şi cu un fetish pentru prospături. Sincer să fiu, ce treabă are Irinel cu politica?

Totuşi, omul este un veritabil antreprenor. Într-o societate buşită cum este cea din ziua de astăzi, eu cred cu tărie că orice primărie are nevoie de aşa ceva. Mi-ar place să văd că pentru prima oară în istoria României, oamenii pot trece peste aparenţele ruşinoase la care s-a supus (V)Irinel în ultimii ani şi îl pot judeca pentru ceea ce poate oferi. Nu prea îmi pasă ce învârte omul ăsta dar ştiu că atât timp cât o ţară întreagă se plângea de criză, el îşi permitea să facă nişte cadouri foarte scumpe şi nişte vacanţe extravagante. Asta înseamnă că merge bine afacerea!

Tu ce părere ai? Probabil are foarte puţine şanse să ajungă primar dar tu l-ai vota de ai fi bucureştean?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.