Vino la “Schimb de cărţi”, la Galaţi şi ai numai de câştigat!

cartiDe când Liz mi-a propus să organizăm împreună schimburile de cărţi din Galaţi am citit vreo 6 cărţi pe care nu le aveam planificate. De anul trecut şi până acum, deşi întâlnirile sunt rare, m-am cultivat mai ceva ca orezul la chineJi. De când am început întâlnirile în cauză blogul lui Liz a fost hăckuit de hackeri :)) Asta ca fapt divers, a meu încă rezistă.

Gata cu introducerea siropoasă, hai să vă spun ce chestii noi pregătim la următoarea întâlnire, poate-poate vă trezesc interesul!

Deoarece “Cărţi – te fac neprost!”
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4]
eu şi Liz am decis să oferim şi nişte “premii” celor care se implică activ în îmbunătăţirea întâlnirilor “Schimb de cărţi”. Amândoi ne dorim să ducem chestia asta to the next level şi să corupem cât mai multe persoane pasionate de citit să împărtăşească din ce au mai citit. Aşa că avem pregătit un concurs cu reguli simple şi premii faine:
1. Trebui să vii la întâlnirea din data de 16 februarie, ora 14:00, la Ceainăria “Casa gustului”.
2. Adu şi nişte cărţi care-ţi plac, poate lumea o să vrea să le citească; nu le dai de tot, doar le împrumuţi, eu şi Liz ţinând evidenţa.
3. La sfârşit vom da din mână în mână nişte foi/formulare unde trebuie să notezi nişte sugestii/idei care ar face întâlnirile “Schimb de cărţi” mai faine şi mai apetisante. Evident că fiecare trebuie să-şi semneze ideile.
*Eu şi Liz vom “juriza” sugestiile şi vom alege 4 persoane care vor câştiga câte-o carte nou-nouţă!
Cărţile sunt trimise de dragii de la Bookblog care au analizat şi au decis că noi, în Galaţi, facem una dintre cele mai şmechere întâlniri din toată ţara, dar noi vrem să fie CEA MAI!

Deci nu trebuie să faceţi mare lucru, nu trebuie să plătiţi niciun ban, trebuie doar să fiţi acolo în sensul compleCt al sintagmei.

Pe lângă concursul mai sus menţionat, eu şi Liz vrem să implementăm o idee. Ne dorim să facem o puşculiţă “Schimb de cărţi”(o vom numi, momentan, Firfirica) la care să contribuim cu toţii cu cât vrem/putem şi din banii ăia cumpărăm cărţi pe care nu le are nimeni, dar toată lumea vrea să le citească. Cârţile vor fi ale tuturor şi vor circula între oamenii care vin la “Schimb de cărţi”. Evident, mai mulţi participanţi, mai mulţi bani, mai multe cărţi. Cum vă sună?

În concluzie, reamintesc:
1. Concursul ăla e pe bune, mecanismul e pe înţelesul tuturor. Dacă există nelămuriri, sunt aici, gata să vă răspund.
2. Întâlnirea din februarie are loc pe data de 16, la ora 14:00, la Ceainăria “Casa gustului”.
3. Ne facem puşculiţa noastră şi cumpărăm cărţi d-alea bestselărs!

Eu vin! Cine mai vin… pardon, vine?
UPDATE: Click aici pentru a da attend la întâlnire şi pe Facebook.

1 thought on “Vino la “Schimb de cărţi”, la Galaţi şi ai numai de câştigat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.