VIDEO/ Killing Floor 2 – probabil cel mai fain joc pentru PC

Nu prea am mai avut timp de încercat chestii noi în ultima perioadă și, sincer, mă oftic că nu am apucat să bag mai mult Killing Floor 2. Zombalăi – check!, arme faine – check!, adrenalină? – da, da!, coloană sonoră fenomenală? – oooohhh, daaaaa! Ni câteva cuvinte despre jocul care mi-a plăcut mega mult și pe care vreau să mi-l cumpăr asap!

Pentru cine nu a aflat, weekend-ul trecut a fost open beta la Killing Floor 2. Nu mi s-a părut a fi cine știe ce, motiv pentru care am jucat super puțin (mă rog, mai aveam și treabă prin casă – e cam nașpa să fii adult!). Cu toate astea, declar cu mâna pe inimă că m-am simțit bestial jucând! Practic, jocul a reușit să mă ducă înapoi către perioada în care încercam pentru prima dată banalul Painkiller și mă treceau fiorii când se schimba coloana sonoră și apăreau fraierii.

Apreciez foarte mult chestia asta la un joc – să trezească în tine un sentiment drăguț. De asemenea, de ani buni de zile, nu îmi mai place să joc singleplayer. Da, am terminat seria Metro, pentru că mi-a plăcut jocul și înainte nu prea aveam pe ce să-l joc.

Revenind la Killing Floor 2, este vorba despre un fel de shooter co-op. Modul classic implică să faci echipă cu alți șase jucători și împreună să distrugeți niște valuri de zombalăi care devin din ce în ce mai puternici… și mai mulți. Poți cumpăra arme și poți face upgrade echipamentului de pe tine în timpul meciului. Nivelul de gore este foarte ridicat – which is nice, me gusta!

Coloana sonoră este absolut fenomenală, iar dificultatea crește pe măsură ce te apropri de ultimul val. Aici se întâmplă un boss. Și este tare puternic. Nu am nici cea mai mică idee cât de greu este să-l omori, căci noi nu am reușit.

Pe lângă modul clasic, există și PvP. Șase uameni vs șase zombalăi. Da, îți poți alege tabăra.

Killing Floor 2 Gameplay

Nu o mai lungesc, ni un clip cu câteva minute de gameplay.

Jocul este la promoție în perioada asta, în sensul că costă doar 18 euro pe Steam și 17,8 euro pe G2A.com

My rig:
CPU: i3 4170
RAM: 8 GB
GPU: GTX 750 Ti Strix 4Gb
Cel mai ieftin monitor Full HD de 21″

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.