Viața fără goluri!

Pentru că nu aveam netbook-ul cu mine la momentul respectiv, am apelat la agenda și pix pentru acest post. Nu vă speriați dacă vă dă cu virgulă pe ici-colo, pentru că îl voi copia direct din agendă. Hă!

Stau la masă în Ca-Jou, un restaurant extraordinar de drăguț – puțin cam prea drăguț pentru buzunarul meu – așteptând-o pe cea mai importantă femeie din viața mea. Ca off-topic: mereu întârzie ea, dar… Mama mă-sii, aparent astăzi i-a rămas ceasul în urmă. În fine, îmi verific adresa de e-mail de foarte multe ori pe zi pentru că sunt abonat la foarte multe bloguri și newlettere(i goț internetz on mai foun!).

Pe zenhabits, un blog ce vorbește despre cum să-ți simplifici și eficientizezi viața, doar ce apăruse o postare intitulată „100 days with no goals”. Adi cel cu planuri a zis direct „BLASFEMIE!”, Adi cel ritard a zis direct „Adi Mutu?! WTF?!”, în timp ce toți ceilalți Adi(n-am nimic, sunt sănătos!) din mine au fost fie curioși, fie nepăsători. În fine, am citit postarea, mi-a plăcut la nebunie perspectiva, dar totuși…

Consider că poate fi aplicată abia în momentul în care efectiv ai deja realizări mari. Mă refer aici la un job okay, la o sumă de bănuți în bancă sau măcar la o activitate generatoare de un venit lunar ce permite înlăturarea TO-DO list-ului.

Vai, ce faină e atmosfera aici!

Revenind! Conceptul presupune o perioadă definită de timp în care să faci doar ce-ți place și în care să nu-ți stabilești nici un fel de plan sau obiectiv ce e musai să fie atins; evident, nu există nici deadline-uri. Totul ca să înlături stresul și să te poți bucura efectiv de orice lucru frumos din jurul tău, de orice activitate, de prieteni și-așa mai departe.

Sună grozav, bă! Și mă jur că peste 5-6 ani, voi face lucrul ăsta! Dar în momentul de față ar reprezenta 100 de zile pierdute aiurea și știți doar ce părere am eu despre timpul pierdut aiurea… Puteți citi aici, în caz că nu știți.

Adi cel cu întrebări e curios! Te găsești cumva, în momentul de față în perioada celor 100 de zile fără planuri? Ai de gând să-i pui punct în viața asta?! Dă de veste, bă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.