Undeva la mijloc

Am luat o uriașă pauză în ultimele săptămâni. Pauză în care am stat și am gândit, am citit și am observat. Lucrurile se îndreaptă într-o direcție foarte greșită, nu? Da, mi-ar place să cred că mai e lume care simte la fel deși nu sunt total convins că e okay să give a shit.

Am comparat și am tot pus în balanță situația actuală cu cea de acum 5-10 ani. Mai mult de atât nu țin minte și nu e relevant. Încep să dau crezare tuturor teoriilor care ridică în slăvi conspirația mondială…

Poate că mâhnirea asta e doar o urmare firească a faptului că m-am maturizat și încet-încet sunt nevoit să-mi asum rolul de adult deși 24 de ani nu prea pare o vârstă chiar atât de înaintată. Undeva, în ultimii 10 ani, pe la mijloc, o alegere ciudată a omenirii a adus totul pe o potecă greșită. Ca să înțelegeți de ce spun asta vă rog să aruncați o privire mai jos:

Se confirmă titlul blogului, iarăși! Cu cât știi mai puțin cu atât ești mai fericit, cu cât gândești mai puțin cu atât lucrurile par mai simple.

Chestia care mă înspăimântă nițel este că de-alungul istoriei au fost multe momente în care lumea o luase pe ulei și a mers așa până aproape, foarte aproape de prăpastie, moment în care ceva groaznic s-a întâmplat și totul s-a schimbat, pentru o perioadă, în bine. Aparent oamenii au nevoie de un ditamai șutul în muie ca să iasă din bulă și să se uite cu luciditate în jur.

Sunt curios cât mai e până acolo și deși sper să nu fie vorba de ceva groaznic, sper să nu mai fie mult. La un moment dat în următorii 8 ani îmi doresc să get married with kids și nu prea aș vrea să fiu nevoit să ascund milioane de căcaturi de ai mei plozi. Call me crazy, call me a dreamer, call me whatever dar mi-ar place ca ai mei urmași să aibă parte de o lume zen, să nu fie nevoiți să fie zen într-o lume negativă.

În încheiere vă propun o lectură de 10 pagini, un studiu realizat de un nene pe un grup de 255 de persoane pe tema „Cum o să arate omenirea în anul 3000” și vă invit să vă dați nițel cu părerea vis-a-vis de toate căcaturile cu care ne confuntăm în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.