Un peștișor numit 9gag

Doar ce am scăpat din tura de noapte și gândul îmi stă doar la două chestii, unul dintre ele fiind un subiect puțin mai sensibil ce implică buda, ochi bulbucați și hârtia igienică în timp ce al doilea constă în somnul sfânt. Dar, nu-i așa, știm cu toții, Moș Ene e un bulangiu! Nu vă speriați, e totul explicat aici.

În condițiile astea nu-mi rămâne decât să aștept să mă încălzesc puțin și să purced la îndeplinirea primului meu gând ce bate la ușă disperat, vrând să scoată moțul afară,(scârbos, știu… dar și voi aveți „feelingul” ăsta) pentru că în baie e frig zău. Am aruncat o privire pe rețeaua unde sunt cel mai awesome om din lume cu cea mai awesome viață care există, bă: facebook. Femeile pleacă pe mai știu eu unde pentru multe luni, Cîzî, la fel(deși eu îl credeam bărbat), horoscoape și 9gag(neingag, naingag, nouă gaguri, mama mă-sii!). Uat dă fac i a io?! Toată lumea dă share la poze cu troli și tot felul de chestii ce mi se par total izvorâte dintr-o minte de american(mă rog, o pretină spune că de fapt majoritatea userilor sunt europeni, lucru ce subliniază și mai tare influența americii asupra lumii – căcat!). Amuzant, da, bine… Cuvântul cu p. După cum vă spuneam în articolul ăsta, deja totul devine… Nu găsesc ceva inteligent, ați prins voi ideea.

Pune frate/soro o poză cu mai știu eu ce tâmpenie ai văzut pe stradă(hai că aveți toți telefoane dăștepte)! Mă jur, până azi, nici măcar nu mi-a păsat ce înseamnă hipster. Am mers frumos pe wikipedia și m-am documentat, evident nu am înțeles nici un căcat pentru că am realizat că în continuare nu îmi pasă(nu știu de ce am perdut timpul – lasă bancul cu timpul, bă – să scriu asta). Mă rog, mă uit la al meu frate(să trăiască copiii lu mama!) că uneori perde de-alde 2-3 ore pe cel naingag. Viața lui, timpul – bă! – lui, dar mă enervează că mă tot strigă din 5 în 5 minuți să vin să văd mai știu eu ce tâmpenie ce îmi trezește o reacție de genul: aha.

Deci sunt împotriva 9gag! Și duhu rău trebuie să iasă acum! Probabil de aia am și scris inutilitatea asta de… diarie verbală. Abstract.

7 thoughts on “Un peștișor numit 9gag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.