Un lup rău, trei purcei şi-un pentakill

După ce lupul cel rău şi-a luat-o în freză suflând ca berbecul la cărămida nouă, a hotărât că e cazul de-o schimbare. Aşa că şi-a instalat un upgrade la plămâni cu ajutorul căruia poate să se umfle în pene mai tare ca niciodată. Datorită tunningului de ultimă generaţie, lupul a dat damage serios casei de cărămidă construită de ´ăl mai deştept dintre purceluşi.

Văzând că nu poate face un pentakill decent în League of Legends, purceluşul inginer a dat quit – chiar dacă era sigur că-şi va lua report – şi a intrat pe net, să vadă de unde poate face rost de materiale de construcţii în cel mai scurt timp posibil. Datorită conexiunii extrem de rapidă pe care o avea la net, purceluşul a găsit ce căuta în fix 0,34759457 secunde. Ding!
logo_arabesque13
Cam tot pe-atât i-a luat să vadă că pe Arabesqueonline.ro găseşte de la structură, materiale grele, fier, caramizi, până la tencuielile decorative. Zis şi făcut, simplu şi comod, purceluşul a dat comanda şi a fost impresionat de cât de repede i-au fost livrate cele necesare. Folosindu-şi mintea de inginer, a pus mâna pe bici şi i-a pus la muncă pe ceilalţi doi purcei care jucau stupizenia de Flappy Bird pe smartphone-uri.

Pac-pac, cât ai zice “acid dezoxiribonucleic”, noua vilă era gata. Cei trei purceluşi au dat frumuşel un recall prin uşa din spate şi au ajuns în noul lor cămin fix înainte ca lupul cel tunnat să le dărâme fosta casă.

Acum cei trei purceluşi stau bine mersi, datorită geniului de inginer şi datorită Arabesque, jucând League of Legends. “Pentakill, lupule! Mergi şi suflă în altă parte, nu te mai obosi aiurea”, spuse purceluşul cel deştept şi izbucniră toţi într-o veselie cu nişte zâmbete perfecte şi albe ca vopseaua albă.

Cu Arabesque.ro construieşti simplu, confortabil şi solid. Cei trei purceluşi au reuşit şi ei au mâini şi picioare foarte scurte.

Acum lupul s-a reprofilat: suflă într-o tubă la Teatrul Muzical şi e fericit. Trebuie să-şi plătească ratele la împurmutul pentru upgrade-ul de plămâni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.