Un copac cu… bani!

Am mai scris despre evenimente rock și am mai spus că sunt fan al acestui gen de muzică atât timp cât formațiile despre care e vorba sunt demne de respect. Ceea ce vreau să insinuez e că Voltaj e un fel de căcat pe o alee aglomerată, călcat în picioare de mulți trecători și întins peste tot- adică, da, urât mirositor și inutil.

Sper că v-ați bucurat cât de cât de faptul că germanii au transmis live al lor RockAM Ring. Eu unul am făcut-o deși eram în dormitor, în pat. Am fredonat piesele, m-am bâțâit pe The Offspring, m-am imaginat acolo când cei de la Soundgarden cântau Black hole sun și am reuși să fac o gaură în cearșaf pentru că am uitat de țigara aprinsă.

Week-endul ăsta, la Foișorul de pe faleza gălățeană fu concert Grasu XXX & Co. Era prea aglomerat și nu îmi doream să petrec foarte mult timp pe acolo ca să fac o simplă poză. Să trecem peste.

Știu că în comparație cu Brașovul, Galațiul e un pârci dar sunt blocat aici pentru cel puțin încă un an și îmi doresc să se întâmple chestii. Anul trecut fu Brateș Experience- vreo 4-5 trupe okay, o locație schimbată în ultim moment… mă rog, fu nice!
Ziceam de Brașov pentru că la mijlocul lui iunie are loc Solid Like Rock 8– ediția a 8-a, presupun. 3 Scene, mulți artiști, dintre care headliner-ii sunt străini, biletul 30 de lei, mno, așa da! Cine se duce?

Apăi, haidi băi(primărie, autorități, pelea mea,club owners, Lișinschi, Ciumacenco, Marius Stan) faceți și la noi ceva asemănător! Pentru ăștia dintre noi care nu își permit Bestfest, Rock the City sau ala care e pe la Deva… Pelea mea, Galațiul e centru universitar, mai e și Brăila aproape, poate și cei din Tulcea se gândesc să facă un drum până aici dacă e ceva interesant; fani sunt din belșug!

Evident, i am just saying… Și acum vine întrebarea: aveți idee de ceva eveniment rock prin Galați în viitorul apropiat? Și da, am văzut V.d.V. de cam multe ori…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.