Uitându-te înapoi…

Consider că e un exercițiu ce merită făcut mai des. Totuși pentru a-i păstra aerul plăcut, o dată pe an, undeva spre sfârșit cred că ar fi perfect!

Am fost în seara asta să sărbătoresc un eveniment foarte special. Evident, nu am fost singur, ci însoțit de alți 8 omuleți absolut geniali care mă fac efectiv mândru că îi cunosc. În momentul în care au precizat că îmi citesc și blogul, deja am început să-i iubesc! Revenind, ne-am adunat noi, în toată splendoarea noastră într-un băruleț foarte drăguț(piesele de la SOAD și Johnny Cash au fost epice!) să sărbătorim pe cea mai importantă femeie din viața mea. A împlinit doar 22 de ani, mica de ea, la mulți ani, bă!

Am discutat, am râs, am glumit, am băut, am fumat ca niște furnale de la Arcelor Mittal, ne-am împărtășit gânduri și amintiri și ne-am simțit grozav! La un moment dat, cineva a venit cu propunerea ca fiecare dintre noi să povestească exact cum a fost anul ce e pe „moarte”. Am realizat că nu am foarte multe de spus și da, m-a făcut să mă simt ciudat. Cel puțin în comparație cu lucrurile menționate de ceilalți.

Dar nu e adevărat, bă! Mi-a luat puțin să realizez asta, dar eu am simțit că nu sunt lucruri de menționat pentru că anul ăsta, 2011, pentru mine a fost all about the little things. And i did enjoy momentele fericite, durerile unui nou tatuaj, drumul spre Brasov, drumul spre București, BestFest-ul și toate lucrurile mici ce au făcut acest 2011 grozav. Precum le-am spus și lor, sunt mega fericit că am reușit să-mi păstrez acei puțini prieteni pe care îi am aproape de mine și sincer să fiu, cu asta trebuia să încep.

VOI, mafriends, sunteți mega importanți pentru mine! Și da, abia aștept să îmi termin și eu chestiile pe aici și să vin la București ca să pot să mă văd cu voi mai des și să bem cafele și beri și să fumăm și să vorbim de joburi și de femei și de toate cele!

În cele din urmă, încă vă am ca prieteni, deci 2011 a fost perfect!
Mulțumesc!

Da, acesta este un editorial deoarece acestă informație este mega importantă pentru omenire. Omenire, fi atentă la acești 10 oameni pentru că they will rule and rock the shiFt outta ya!

1 thought on “Uitându-te înapoi…

  1. Pingback: We made it! « New is always better!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.