Tupeul de hoţ nenorocit

Aseară, pe la 10, am dat drumul la televizor şi am nimerit pe ceva ştiri. Căcaturi, în mare parte, dar una mi-a sărit în ochi. Cică ar fi băgat ăştia la podul de la Feteşti plata taxei prin sms, că se fură la greu.
Total unrelated, astăzi am fost martorul unei monstre de tupeu de îmi venea să sparg nişte pereţi.

Cică un angajat al staţiei de taxare de la Feteşti băga în buzunar aproximativ 5.500 de lei pe zi. Dădea un bos fiscal adevărat la 10 maşini, adică nouă dispăreau în buzunarul lui. Fura 90% la sută din banii încasaţi într-o zi.
Fireşte, cine crede că e doar vină lui, că era el un porc nesimţit şi merită să suporte toate consecinţele, nu e român. Treaba, aproape peste tot, funcţionează ierarhic. Intri în sistem pe mită şi cotizezi la superiori lună de lună. Ei, la rândul lor, cotizează mai departe şi toată lumea-i fericită.

Gen:

15 oameni sunt cercetati in acest moment. Surse din CNADNR sustin ca situatia scapase de sub control. Pentru ca un asemenea loc de munca era atat de profitabil, unii ar fi platit 5.000 de euro ca sa il obtina, zice aci.

Plm, ăsta-i sistemul, ai putea spune. Gaben o povesteşte mai frumos, mult mai frumos; aruncaţi un ochi aici.

Nu găsesc exact anul în care staţia de taxare de la Feteşti a fost deschisă. Parcă taxa a şi fost suspendată la un moment dat. Meh, probabil n-or fi chiar atât de mulţi ani de furturi a câte aproximativ 10.000 de euro pe zi.

Total unrelated, hoţii au un tupeu fenomenal. Probabil poate fi considerată cea mai de preţ calitate a lor. Mai nou, hoţii condamnaţi deja se simt ruşinaţi şi vor să nu le mai apară numele prin articole. MARŞ! MARŞ! MARŞ! Scursuri umane.

1 thought on “Tupeul de hoţ nenorocit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.