Trei, trei, șase – trei, patru, opt

Trei, trei, șase, dar paradoxal e douășpatru. Douășpatru decembrie chiar. Sunt mai mult confuz decât hotărât și afară e un frig moderat, frig ce nu prea mi-a mai întărit sfârcurile în ultima perioadă. Nici măcar literele pe care le apăs nu mai sunt ale mele și ar trebui să exprime căldură și lucruri frumoase, lucruri pe care toată lumea le merită. Uneori cred că până și eu merit așa ceva, uneori nu văd nimic demn în oglindă.

Nu sunt singur, e clar că se putea și mai rău de-atât… Mă întreb cam câtă autocenzură ar trebui să folosesc.

Picioarele mi-s calde, ziua mi-a fost plinuță; ar trebui să dorm, să închid ochii și să mă scufund într-un coșmar mai blând decât realitatea. Culmea e că nu pot să dorm. Și mai ciudat e că motivul nu e dat de faptul că nu înțeleg ceva, cum se întâmplă de obicei.

Și stau și mă uit în gol, prin ecran și nu chiar. E frumos, îmi place când totul din jur de blurează și totul devine o ceață de care nu prea îți pasă. E bine, îți dă senzația că totul e pe terminate, că ai scăpat din viața asta cu viață. Urăsc sentimentele false…

Eu ridic din sprânceană, ea se uită în altă parte. Dau s-o mângâi, mă zgârie și pleacă. Păcat pentru ea că nu m-a zgâriat îndeajuns de tare. Mare păcat…

Crăciun fericit, lumină multă, dar factură mică, musafiri la fel de mulți, dar nu d-ăia care vin cu mâna-n cur! Sper să găsesc și eu o magie în toată chestia asta și să nu fie cea de sub dopul de cola. Wish me luck!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.