Trei bucăţi de dimineaţă

This is GOD!A venit timpul să reînsufleţesc blogul căci s-au cam pus pânzele de Cerasela(tarantuala mea!) pe el.

Sper să am şi timp să scriu des.

Să purcedem, deci!

Începem cu Papa. Am scris cu P mare, că pula mea, nu ştiu. Anyway, pentru cine încă nu a aflat, noul papă este un Argentinian al cărui nume nu prea mă intereseaza dar e ceva gen “Megadeth… Megadeth… Ajuente Megadeth” – pentru că doar asta ştiu în argentiniană(egzistă limba asta?) dintr-un concert Megadeth. Nenea papa nou vrea să dea o nouă imagine bisericii catolice. Pula mea, şi papa precedent şi-a făcut cont de Twitter… Tot în pământ o să ajungeţi amândoi, tot băieţei o să fută acoliţii voştri, tot o ipocrizie uriaşă veţi propovădui.
În altă ordine de idei, am văzut ieri pe PRO TV o ştire cum că la o slujbă, în timpula(see what i did there?) slujbă, o leşinat un popă. Enoriaşii au sunat la salvare repede… Păi stai aşea, robu lu’ dumnezeu! Cum rămâne cu puterea divină? Cum rămâne cu “dumnezeu le vindecă pe toate”? Ştiinţa e unealta diavolului, voi nu aveţi nevoie de spitale…

S-o prăbuşit un belişcopter zilele trecute prin Bacău. Poliţia, între o labă în camera de interogare şi un deget băgat adânc în fund la baie, după căcare, a ajuns târziu la faţa locului. Piloţii aparatului de zbor au fost salvaţi de 2 localnici. Poliţia a făcut cel mai normal lucru din lume şi a acţionat conform protocolului: i-a interogat pe cei doi oameni care le-au luat-o în faţă şi şi-a bătut puţin joc de ei.
Să nu ne punem cu de-alde Garcea! Ne mănâncă mama lui proces verbal!

O lumină ciudată a apărut într-o pădure fix când noul papă a jizzed in his pants de bucurie. Divinitatea! Pula mea, o fi fost un reflector… divin! Între timp, la Vatican, fix înainte să behăie în latină noul papă s-a oprit ploaia. Divinitatea!
Ştiam eu că cei câţiva ani de latină or să-mi prindă bine odată şi-odată! Papooo, habemus mă-ta!

Am fost un porc în rândurile astea. Mersi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.