Treaba cu zâmbetul și vorba dulce

E adevărat, bă! Mă rog, realizasem asta de mult timp…

Toate vorbele și zicalele alea gen „Vorba dulce mult aduce!” sau „You are not dressed until you do not wear a smile.” deși sună overrated, au relevanța lor. Un zâmbet și o vorbă bună chiar vor deschide ușa prin care vrei să pășești.

Tind să cred că e treabă de aură. Știți voi, fiecare are o aură, un fel de câmp ce transmite celorlalte ființe starea ta interioară. Mă rog, oamenii percep treaba asta și atât timp cât afișezi un zâmbet sincer și vorbești cu căldură, le vei transmite starea ta. De ce crezi că se spune că (cacofonia vieții, sau ghiocel conform lui Costel) câinii îți pot simți frica? Pentru că îți percep aura. Păstrează o atitudine pozitivă față de tine, față de cei din jur, spune ceva frumos și zâmbește! Parcă ziua ta devine mai frumoasă…

Sună cheesy, overrated, expirat oarecum… Dar căcat, ce te costă? Tu ți-ai luat zâmbetul cu tine astăzi, bă?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RwEYYI-AGWs&ob=av3e]

3 thoughts on “Treaba cu zâmbetul și vorba dulce

 1. Pingback: Hai să ne trăim viața! « New is always better!
 2. Adi says:

  Aură sună mai poetic așa. Realizez că there is no such thing dar de-asemenea consider că suntem ființe incomplete și că avem o latură oarecum… supranaturală. Sau așa îmi place să cred.

  Mi-ar place să testez treaba cu „Say something nice” pe străzile noastre. Chiar îmi doresc nervos treaba asta… Poate cei din AIESEC ar putea duce inițiativa la un nivel realist.

  Răspunde
 3. Cris says:

  Super filmulețul! 😀 Oare ar avea același efect aplicat pe la noi?

  Sunt total de acord cu ce ai scris. Chiar aveam o zi (de fapt, mai multe zile) cam proaste, și ai reușit să-mi repui un zâmbet pe buze. Mersi!

  P.S.: Legat de câini, nu e vorba de aură, ci de secreția unor substanțe (printre care așa numiții ”alarm pheromones”) care sunt efectiv mirosite de câini. Treaba cu aura o consider poveste de adormit copiii. 😀

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.