Tocilarii e importanți!

Scopul titlului e simplu: să se enerveze Diacritica! În altă ordine de idei am dat peste, culmea, o idee bestială, ce ar putea avea efect și la noi, în România.

Ideea le aparține câtorva americani ce au realizat că tinerii au un potențial extraordinar dar rezultatele lor de la școală sunt slabe din cauza lipsei de atenție pe care o acordă profesorii programelor educative. E clar, atunci când un lucru ți se explică pe înțelesul tău, îți rămâne în cap. Ca la McDonalț așa: „împachetezi sandwich-ul ca pe țâța fetii- îl strângi prea tare și nu-ți mai dă, trebuie să fii tandru!”.

826 National a fost fondat în 2002 și are ca deviză educarea prin metode amuzante, având ca grup țintă tinerii. Pun la dispoziție planuri educative, boot camps, cărți și consiliere, având atât angajați cât și voluntari. Ceea ce m-a impresionat a fost felul în care au combinat conceptul de studiu cu conceptul de fun. Deci, nu ai cum să dai greș!

Jos pălăria!

Există așa ceva și prin România? Ah, nu ai timp să cauți pentru că ești prea ocupat să ieși în stradă să protestezi împotriva lui Băse, a cipatelor, a taxei auto, a câinilor comunitari(susțin) a salariilor și homosexualilor. Epic. Arafat, cine e ăsta?

Sursă foto: www.inc.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.