Mai fac o încercare cu ţigara electronică. Sfaturi?

Am început să fumez din prostie, undeva prin 2005. De atunci şi până în prezent am lăsat ţigările de mii şi mii de ori. Nici nu vreau să mă gândesc câţi bani pe cheltuit pe viciul ăsta, bani de care în ultima perioadă nu prea mai “beneficiez”. Mă gândesc să revin la ţigara electronică, în speranţa că o să mă ajute să mă lecuiesc.

Maturizându-mă – cu greu, căci e de căcat – încep să realizez câte chestii aş putea face cu banii pe care-i dau lună de lună pe tutun. Deja fumatul nu mai e un moft, ci un lux. Iar salariu nu-mi permite lux, ci doar subzistenţă.

Ştiu că sunt voci care urlă că ţigara electronică e mai nocivă ca tutunul. Nu prea-mi pasă, că nu plănuiesc să trag din luleaua cu baterie ani de zile. Maxim o lună vreau să o folosesc.

Şi zic de ţigara electronică pentru că fumatul nu dă doar dependenţa aia de nicotină, ci şi anumite gesturi care îţi intră în comportament ca nişte ticuri.

Încă am o baterie la ai mei, cu tot cu încărcător (arată fix ca aia din poză) şi nişte lichid (la care trebuie să mă uit, nu cumva să fi expirat). Trebuie să îmi cumpăr mecanismul de vapare (clearomizor sau cum i-o mai zice) şi nişte rezistenţe de rezervă. Pe lângă asta vreau să cumpăr şi un – ah, pregătiţi-vă! – căcat d-ăla de îl bagi în usb şi înşurubezi pe el clearomizorul, ca să nu foloseşti bateria cât timp eşti lângă un comp. Sper să nu mă coste mai mult de 50 de lei, pentru că ăştia-s toţi banii mei (mă rog, nu chiar ai mei) până peste vreo săptămână. Ştiu, în presă se câştigă bine tare de tot!

În caz că aţi folosit aşe ceva, aveţi ceva sfaturi pentru mine? Nu ştiu, poate e vreo naţie de rezistenţă care nu se strică aşe repede (în sensul să înceapă să dea fum în loc de abur). Nu vreau d-alea să le fac eu în casă, că nu-mi place să mă chinui. Vreun magazin cu multe chestii de genul ăsta, în Galaţi? Ştiu că e un stand în Kauffland, mai e un magazinaş în Ţiglina şi ceva prin Auchan…

Sau poate aveţi voi una pe acasă, pe care n-o mai folosiţi şi v-ar plăcea să o donaţi în scopuri nobile. Zic şi eu…

3 thoughts on “Mai fac o încercare cu ţigara electronică. Sfaturi?

 1. maria oana says:

  Se pare ca tehnologia a vansat si in domeniul asta si apar produse din ce in ce mai bune.Majoritatea au in ceput sa prinda incredere in tigara electronica si chiar sa o recomande, cel putin asta am auzit in anturajele pe care le frecventez

  Răspunde
 2. Rezistente clearomizoare says:

  Vocile alea care urla ca tigarile electronice sunt mai nocive ca tigarile clasice nu sunt informate in primul rand. Toti preiau zvonuri si le raspandesc mai departe, mai ales cand ele sunt negative. Cine citeste printre randuri si cauta surse de informare de incredere isi da seama repede ca atata timp cat tigarile electronice nu contin nicio substanta cancerigena, fata de cele normale care au vreo 69 de astfel de substante, nu au cum sa fie mai periculoase. Dimpotriva! Bafta cu tigara electronica, ai facut o alegere inteleapta pe termen lung!

  Răspunde
 3. Tigaraelectronica-nr1 says:

  Iti recomand rezistentele Kanger, sunt foarte bune si le poti comanda online, nu trebuie sa le cauti prin oras. Mult succes cu tigara electronica, sper sa te ajute in ceea ce ti-ai propus, caci tigarile clasice sunt multe prea nocive si costisitoare.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.