Through Struggle și Infected Rain. Galațiul nu poate oferi public de calitate

Toată treaba a început cu un Zodiar adormit. Bere, salutări pe ici-colo, țigări și „uite-i, acolo-s cei de la Infected Rain!”.
adi mary lena

Eu am ajuns cam prea devreme, undeva pe la 8 juma’. Am băut bere și am trecut prin toate subiectele de discuție, timp în care cei de la Zodiar au băgat muzică bună, de ce să mă cac pe mine… Skunk Anansie a fost cam prea mult, dar trebuie să mă înclin pentru cele vreo 8 sau 10 piese Deftones. Spun asta pentru că evenimentul a avut loc pe 14 aprilie, zi în care Chi Cheng s-a dus în locul ăla cu verdeață, rock mult, îngerițe naughty și mult alb. RIP, dude!

La capitolul organizare sunt două aspecte care merită menționate. 1 bun și nu prea, celălalt deloc bun.
1. Au ieftinit intrarea de la 15 de lei la 10 lei. Anunțul a fost făcut undeva pe la 7 juma’ seara. Foarte șmecher din partea lor! Totuși, când am ajuns la intrare și am pus pe masă 20 de lei și am spus „două”, tipul a părut puțin dezamăgit și replica sa fu „Deci tu ai văzut anunțul de pe Facebook…” Chestia asta m-a făcut să cred că dacă nu îl vedeam tot 20 de lei dădeam.
2. Iarăși mese în mijloc; evident că mulți au stat pe scaun și au băut bere chiar și în timpul concertului. Situația asta se putea evita dacă nu erau mesele acolo(chestie valabilă și pentru concertul Monarchy, unde mi-a fost rușine că eram gălățean). Lipsă de respect față de cei care au cântat.

Pe la 10 juma’ au urcat gălățenii de la Through Struggle. Au dat-o bine, de-obicei fac asta, doar că duminică seară ceva nu a fost în regulă. Spun asta din cauza atitudinii solistei care părea complet persiflată, sictirită și puțin nepăsătoare că trupa din care face parte a fost invitată să cânte în deschidere la Infected Rain. Mă rog, astăzi am văzut și motivul, aparent au fost ceva probleme cu sonorizarea. Entuziasm au avut doar copiii și țăranii care se rătăciseră prin Zodiar. Restul, doar ne-am dezmeticit.

După un bis timid cerut gălățenilor de la Through Struggle, bis premiat cu vreo 30 de secunde din Pantera – Walk, a urmat o pauză de vreo 10 minute. Pipi și aprovizionarea cu bere pentru headlineri.

S-au mișcat foarte repede cei de la Infected Rain. Au fost prompți, nu au lungit-o. Au urcat pe scenă și baaaaam! Pe măsură ce versurile curgeau, gâtul meu începea să scoată sunete din ce în ce mai grave, mai joase și mai chinuite. Am țipat și urlat fiecare vers pe care-l cunoașteam! Am și uitat că erau doar vreo 50 de oameni în tot Zodiarul. Singurul lucru care m-a deranjat a fost un țăran beat care nu prea înțelegea ce se întâmpla pe-acolo, țăran care a fost la un pas să primească o sticlă de bere în cap și un pumn în gură.

Lena a fost extraordinară, are o prezență scenică foarte faină și nu s-a sfiit să se uite în ochii celor din fața scenei(m-am udat puțin când a făcut eye contact cu mine și l-a păstrat vreo 5 secunde). Sergey de-asemenea! Tipul a sărit cu chitara în crowd și a cântat de-acolo!

All in all, eventul a fost foarte okay! Chiar m-am simțit extraordinar de bine și cred că ăsta e cel mai important aspect. Totuși, mă întreb care ar fi fost atmosfera dacă erau vreo 200 de oameni. Infected Rain merită cel puțin 200 de oameni chiar și când vin în Galați. Din păcate orașul ăsta nu poate oferi așa ceva…
adi mary sergey

5 thoughts on “Through Struggle și Infected Rain. Galațiul nu poate oferi public de calitate

 1. Dava says:

  sau daca tot se cheama trupe faine sa nu facem pretentii la pretul biletului..

  Răspunde
 2. chris says:

  1.a fost duminica
  2.e galati asa ca nu mai avea pretentii.vrei pretentii du-te in bucuresti.publicul nostru mereu a fost limitat si inutil

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.