UPDATE/ The Mono Jacks concertează la Galaţi, în Daily Pub

UPDATE, 6 ianuarie 2016/ După cum vă spuneam și în această postare, băieții de la The Mono Jacks vor concerta la Galați, la începutul lui 2016, în Daily Pub. Data a fost stabilită: 23 ianuarie (pică într-o sâmbătă). W00p-w00p! Nu mai modific cele de mai jos, bat la pariu că înțelegeți.

UPDATE/ Concertul The Mono Jacks de la Galaţi, Daily Pub, de pe data de 7 noiembrie a fost anulat.

M-am întristat în oarecare măsură când am aflat că The Mono Jacks, o trupă care mi-a plăcut tare mult prin 2010, s-au destrămat. Se întâmpla în 2013, fix în ziua în care sărbătoreau cinci ani de existenţă, 5 octombrie.

După cum spun chiar ei, “despărţirile dor, revederile nu”, The Mono Jacks au revenit pe scena muzicii alternative din România, iar pe 7 noiembrie gălăţenii au şansa de a-i asculta LIVE în Daily Pub.

Trupa The Mono Jacks a fost înfiinţată de Doru Trăscău în 2008. Prima oară am auzit de ei pe la începutul lui 2010. Îmi amintesc că eram pur şi simplu obsedat de piesa Push the pedal.

Apoi, pe măsură ce i-am ascultat şi tot ascultat, am descoperit piese noi şi faine.

Nu ştiu de voi, dar de Doru auzisem prima dată când era solistul trupei AB4. Erau vremurile “alea”, da – notice haina de blană şi cheptul gol, haha! – când Linkin Park erau cea mai mişto trupă.

https://www.youtube.com/watch?v=Er5VTHGn6PQ

Dacă piesa de sus nu-ţi sună deloc a ceva familiar, încearcă “Hol” – sunt ferm convins că refrenul o să te facă să spui “ah, da, măăăăă!”.

Evident, Doru a crescut, a evoluat.

Revenind mai spre zilele noastre, una dintre cele mai faine piese The Mono Jacks – şi poate chiar una dintre cele mai mişto piese liniştite cântată de români – este Woman. O capodoperă, pe care nu doar eu am ascultat-o de zeci, poate chiar sute de ori.

După despărţirea din 2013, componenţa trupei s-a mai schimbat puţin. Pe unii dintre foştii membri i-am mai văzut cu toţii. Vasile e chitarist la Robin and The Backstabbers, de exemplu.

The Mono Jacks, 7 noiembrie, Daily Pub Galaţi

Formula în care The Mono Jacks va concerta la Galaţi, pe 7 noiembrie, în Daily Pub este următoarea: Doru Trăscău (voce, chitară), Alex ‘Grim’ Tomescu (bass), Dragoș Strat (chitară) şi Mihai Popescu (tobe).

De pe pagina evenimentului Concert THE MONO JACKS @ DAILY PUB, GALAȚI:

Pentru că orice început de drum trebuie marcat cum se cuvine, The Mono Jacks a lansat un nou single ‘Tablou’.
‘Tablou’ este o poveste despre iubire și șanse ratate, inspirată dintr-o întâmplare adevărată.

Clipul e mişto, iar piesa sună bine.

Personal, aştept cu nerăbdare concertul de pe 7 noiembrie din Daily Pub. Abia aştept să aud piese ca Maria, Push the pedal, Woman, Gândurile (oh, gândurile!), We’re all gettin older, Come back girl etc.

Suport artişti – 30 de lei. Rezervări se pot face la 0236.41.99.77 şi 0724.68.98.27, dar grăbiţi-vă.

Ah, în caz că nu aţi auzit, Gândurile celor de la The Mono Jacks sună bestial în remix-ul ăsta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.