The fire in those eyes is out

uscatSe simte ciudat de ceva vreme. Ştie că e frig, dar adoră să vadă cum iese căldura pe coşul de fum al unei case mai vechi decât el sau decât tot ce ştie. Se simte ciudat şi când merge pe stradă şi nu înţelege nimic din privirile ce-l săgetează de multe ori fără vreun scop anume.
Se duce şi iarna prin găurile de canalizare şi Sorel începe să încălzească mai zdravăn. Contrar aşteptărilor, asta nu-l face să se simtă mai bine şi nici nu-l ajută când e vorba să mai aştearnă nişte rânduri cu litere. Nu prea mai ştie ce să spună sau ce mai e de spus. Se simte uscat.

Şi s-ar topi cu totul dar ce vede nu-l mai impresionează, iar ce simte e mai vag ca niciodată. Se îneacă în confuzie, ură, dorinţe şi vicii şi nici măcar cântecele care-l făceau o dată să strângă din dinţi nu-i mai trezesc instinctele. Se simte ca o muscă gata să se dezmorţească după foarte mult timp, dar ştie că asta presupune o schimbare.

Gândul la schimbarea aia îi amplifică confuzia pentru că nu ştie dacă e albă sau e neagră. Nici măcar nu ştie dacă vrea să fie albă sau neagră. Aşteaptă mut semne, deşi e conştient că nu sunt bune la nimic. Face planuri pe perioade foarte mici de timp, pentru că alea mari au început să-l terorizeze. Vine clipa adevărului şi-o să-l prindă nepregătit pentru că nu ştie pentru ce să se pregătească.

Ar stinge lumina şi ar accepta vina, dar nu i-ar folosi la nimic. Macaraua albastră tot acolo ar fi, tot în vânt şi ploaie, punctele de pe ochelari la fel şi ele. Cineva ar trebui să aibă de câştigat din toată mascarada asta, dar nu-l/o poate identifica şi nu vrea să ştie iarăşi de picături de apă sărată scurse pe obraji frumoşi.

Vine frigul, îl simte…
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SQ_t9tZ_jIc]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.