The army of me

Are Bjork o piesă foarte drăguță care se numește așa, chiar vă recomand să o ascultați deși sunt conștient că muzica ei nu prea se pliază pe gusturile tuturor.

La un moment dat, când eram în AIESEC, toată lumea mă încuraja să cer ajutorul pentru că oameniilor le place asta. Totul e să ai puterea de a face lucrul ăsta pentru că de cele mai multe ori suntem prea mândri.

În 90% din cazuri se aplică treaba cu ajutorul mai ales dacă îți alegi persoanele atent. În 90% din cazuri ajutorul va veni prompt și binevoitor până când vei începe să abuzezi și să nu oferi nimic la schimb.

Pe cealaltă parte mereu există pericolul ca în față să primești un răspuns de „da” și când respectivul(a) vede cu ce se mănâncă își pierde entuziasmul și te dezamăgește. Poate chiar îți încurcă niște planuri… Motivul să fie lenea sau faptul că ai exagerat și ai cerut un favor cam prea mare?

Pe de altă parte sună tare bine să realizezi absolut orice pe propria-ți schinare. Sună eroic! În esență lucrurile mari tu le faci realitate iar ajutorul celor din jur reprezintă un brânci prietenesc, ca să mai urci o scară în drumul tău spre succes. Și-așa ai o grămadă de lucruri cu care trebuie să lupți singur…

Ceea ce vreau să exprim în rândurile astea sunt infinite mulțumiri oamenilor dragi din viața mea pentru că datorită lor sunt ceea ce sunt și tot datorită lor cresc. Le mulțumesc pentru palmele bine meritate pe care mi le trag când o iau pe arătură și pentru faptul că mereu mi-au oferit un umăr pe care să bocesc.

The army of me would be nothing without your guidance!
Adi loves you! ^_^

Cu ocazia asta mi-am adus aminte de o postare mai veche pe care vi-o recomand după ce treceți cu ochii peste rândurile de mai sus.

Sursă foto: geek-critique.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.