Textul asta e lung. Chiar vrei sa-l citesti?

Sunt bine. Nu stiu daca am fost vreodata mai bine de-atat. Ma mint. Imi spun ca totul este meritul meu… Fals. Foarte fals! La fel ca aia si ca cealalalta, la fel ca toate precedentele.

Nu stiu de ce abia acum gandesc chestia asta, nu inteleg de ce acum simt asa ceva. Refuz sa vred ca e alcoolul de vina, desi e un catalyst foarte bun. Cred ca nu ai sa citesti randurile astea, nu daca nu ti le tatuez pe retina… Nu-mi pasa, sunt randuri sincere.

In seara asta am ascultat Vama Veche – 18 ani. “Sunt fericit!” Dar eu nu am urlat cu destula putere chestia aia.
Am preferat sa spun ca “nope, not really.” Pentru ca asa m-am obosnuit.

Totusi, adevarul e ca am scos cam maximum din ce mi s-a asternut pe tava. Mi-am acoperit toate planurile. Datorita mie si datorita tie. Datorita tie intra mai putin fum in plamanii mei, datorita tie am uitat de macaraua aia pe care o vad pe geam din cand in cand, datorita tie nu-mi mai ies alte fire de par alb, datorita tie am gasit un sens si pentru prima oara cred ca nu e iarasi contrasesul.

Stii deja ce simt, ai deja o viziune clara asupra mea, dar ma intreb zi de zi daca si intelegi asta.

Ma intreb daca intelegi ca a inceput sa mi se para ciudat sa dorm cu haine pe mine. Ma intreb daca intelegi ca in momentul de fata, desi e frati-miu langa mine, sunt singur in camera si ma doare stomacul. Ma intreb daca ma vezi cum ma vad ceilalti, desi e un gand cretin. Ma intreb ce vezi, nu stiu ce vede lumea, ma urasc.

Inima-mi incetineste si ochii mi se inchid. Sunt confuz, mereu voi fi. Accepta-ma sau da-mi o palma; o sa-mi placa orice varianta ai alege.

4 spirite cu 2 chestii apestisante. Ciorba de perisoare tot eu o voi face, desi cutia cu cele mai multe va avea de asteptat.

Si acum voi inchide ochii. Forever. Sunt tradatori, oricum; tot ce-mi arata e fericirea altora. Hai sa ne cladim fericirea! Caramida cu caramida goala, irelevanta, zambet, incruntare, transpiratie, unghii si muscaturi, “taaaaci!” si toate chestiile alea care ne umplu ziua si noptile. Chiar, cand?

Ok.

1 thought on “Textul asta e lung. Chiar vrei sa-l citesti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.