Am fost la Bullets over Lipscani. Ce păcat!

Vineri seară am fost invitat la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” să-mi clătesc mintea. S-a jucat Bullets over Lipscani în cadrul Festivalului internaţional de animaţie “Gulliver”. Ce păcat!

Ce păcat că nu a fost mai multă lume în sală! Ce păcat că în Galaţi cultura este umbrită de mârlănie şi politică!

Să ştii că e păcat că nu ai venit şi tu. Piesa Bullets over Lipscani mi-a plăcut teribil de mult!

IMAG0989

S-a râs în hohote! E păcat că nu ai fost şi tu acolo să auzi câte-un râs de copil care ar fi trezit în tine o reacţie de “Awwww!”, după care ai fi vomat un curcubeu cu fluturaşi şi mireasmă de liliac.

Bullets over Lipscani, jucată la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” din Galaţi, în cadrul Festivalului internaţional “Gulliver” fu o piesă foarte mişto din punctul meu de vedere. Fu o modalitate genială de a încheia o săptămână de muncă, cu zâmbetul pe buze. Da, s-a jucat Mortal Kombat pe scenă! How cool is that?! Moartea a fost păcălită pe scenă, iar un bărbat îşi înşela intelectual nevasta, înainte de care o studentă îl căuta pe dumnezeu…

După piesă am rămas la bere. E foarte mişto treaba cu Cafeneaua “La Fani”! S-a terminat spectacolul şi poţi intra în cafenea direct din sală, fără să mai trebuiască să ieşi afară.

Fireşte că iarăşi am fost haiduci şi am închis barul. Eu, Gabriel, Georgiana, Radu Horghidan şi prietena lui, Elena, am discutat fel de fel de chestii mişto, toate legate de viitorul culturii din Galaţi şi cum îl putem ajuta să crească.

E păcat că în loc să mergi la teatru ai ales să stai degeaba sau să behăi pe stradă alături de nişte corupţi mizerabili care nu dau niciun ban pe tine sau viaţa ta. Dar data viitoare nu o să mai faci asta, nu? Data viitoare ne vedem la teatru, da?

4 thoughts on “Am fost la Bullets over Lipscani. Ce păcat!

 1. Adi says:

  Mno, eu nu mă simt critic de teatru. Am râs, m-a simţit bine, nu m-a luat cu plictiseală. Apoi am beut până ne-a dat afară. Pentru mine fu o seară mişto.

  La treaba cu jucatul, o putem face, chiar mi-ar plăcea 😛

  Răspunde
 2. Raluca says:

  De acord cu Ana, slaba piesa… Atât de multe concepte amestecate pana la refuz cu bonus de Hrusca si o semimanea (a fost la un moment dat un inceput de melodie).

  Cu un lucru sunt de acord insa, păcat ca sunt putini spectatori 🙂

  Răspunde
 3. Ana says:

  Opiniile sunt împărţite. După părerea mea (şi nu numai!)… era perfect dacă rămâneai la titlu. Piesa mi s-a părut slabă. Slabă tare. Putem s-o jucăm şi noi, câţiva gălăţeni oarecare, când ne-om plictisi într-un weekend. Ce zici?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.