Viața la țară și locurile de muncă

locuri de munca

Într-o comună din Vâlcea, primarul a atras un investitor care a făcut o firmă de confecții care pune la bătaie 300 de locuri de muncă, relatează digi24.ro. Salariile sunt mici: 700 de lei, plus bonuri de masă, plus transport gratuit. Problema este că oamenii din comună – 3.000 de locuitori în total – nu sunt deloc impresionați. Firma și-a găsit doar 40 de angajați într-o lună de zile, în condițiile în care peste tot se țipă în gura mare că nu sunt locuri de muncă și că românii sunt săraci lipiți.
Unele femei vor salarii mai mari (minim 1.000 net, pe lună), iar altelor nu prea le place.
Firește, comentariile sunt priceless…

Mama prășește 11 ore pe zi pentru un salariu asemănător (minus transportul gratuit). Da, se plânge în fiecare seară că e nașpa și că sunt tratate ca niște rebuturi umane (patronul este turc), dar dacă doar asta știe să facă nu dă înapoi. De bine, de rău, din salariul ei și-al meu băgăm mâncare în frigider și ne achităm datoriile.

Revenind la comuna respectivă, cică sunt vreo 50 de asistați social și vreo 50 de șomeri. E adevărat că traiul la țară e mai ușor din prisma faptului că mâncarea ți-o poți crește singur în grădină.

Mama ei de democrație! Uite-așa vor ajunge la 80 de ani să plângă la televizor că au o pensie de 200 de lei… maică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.