Suntem fascinați de natură, dar tot cretini rămânem!

Încă de dimineață(de ieri dimineață adică, amu e aproape 3 dimineața) știrile cu uraganul Sandy au umplut majoritatea programelor/site-urilor de știri. Nici ieșit din comun până aici.

Încă suntem uimiți, fascinați și puțin speriați de natură. Din câte văd eu omenirea se aștepta ca uraganul Sandy, în momentul în care lovește New York, să aducă soare, batoane de ciocolată, curcubee, ponei zburători, acadele și cântece de adormit copiii. Doar așa îmi pot explica toate pozele cu străzi goale, stații de metrou pustii sau străzi acoperite de ploaie; sunt atât de virale pentru că nimeni nu se aștepta ca un URAGAN să facă așa ceva.

Nu e doar vina userilor de internet deși ei sunt cei care acceptă ce li se bagă pe gât și transformă totul în chestii virale(cum e poza aia cu- vezi doamne- uraganul Sandy peste New York). Nu am să intru în polemici aici, deși 80% dintre userii care fac pozele virale sunt cam cretini(poza cu uraganul Sandy peste New York era fake; evident că cine are puțină minte și-ar fi dat seama de aspectul ăsta).

Cel mai mare procentaj din vină cade pe umerii jurnaliștilor. Mai are rost să-i mai menționez pe idioții din România?! Unul dintre marii jurnaliști Realitatea TV spunea că speră să pice nu știu ce macara până dimineață, în timp ce sparții de la Gândul și-au umplut toooată seara cu știri irelevante despre uragan.

Mă uitam că și CNN a pus foarte mare accent pe știrea cu uraganul Sandy. Între timp a fost retrogradat și nu mai poate fi numit uragan, ci furtună tropicală. Tot e periculoasă dar nu la fel de mult. Ce credeți că s-a întâmplat?! CNN și-au trimis majoritatea jurnaliștilor pe teren să spună oamenilor cum e în oraș. Nu m-am uitat dar am o vagă bănuială că plouă și bate vântul. Senzațional, știu!

Am menționat jurnaliștii pentru că ei sunt responsabili de nivelul de panică al populației. Pe net în seara asta, văd 2 americani discutând:
-How u holding up with the hurricane?
-It just hit us full force. It is bad!
-Yeah, same here. Hope there wont be too much damage!
-Well, on the news they say people got killed…
-Oh my god!

Din moment ce tu încă mai ai curent electric și internet, Sandy nu prea ți-a dat cu bâta-n cap, nu? Din moment ce americanii sunt cretini și vor ei musai să iasă pe stradă să filmeze urgia, cum plm să nu fie fatalități?!

Mă rog, între timp, în Galați plouă și bate vântul. Să fie oare vorba de uraganul Sanda de România?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.