Suge tare de tot!

Cred ca prin postarea asta cersesc niste compasiune. Cel putin asa o sa para. Don’t do it! Imi place sa cred ca inca sunt tare pe baricade si ca nu am nevoie decat de ceva bani(daca vreti sa aruncati cu bani spre mine, chiar va rog!).

Am inteles ca e foarte greu sa faci rost de un job in zilele astea, mai ales daca inca esti student. Ma rog, nici daca ai absolvit deja nu o sa-ti fie mai usor dar sa trecem peste.

Aplicatul asta impreuna cu incertitudinea aferenta provoaca depresii, zau! Sau poate e doar cazul meu, propriu si personal. Si iti sare inima de bucurie cand prinzi un interviu. Si te gatesti, te pregatesti ca sa lasi impresie buna si te duci entiziasmat si stai de vorba cu seful sau sefii, dupa caz. Apoi te intorci acasa si astepti. De multe ori nu mai vine niciun telefon dar uneori vine. Si te duci iarasi acolo si mai entuziasmat si iti spun ca ‘da, ne-ai placut! Esti angajat!’. Si apoi, cel putin in cazul meu, astepti sa te cheme sa faci actele vietii. Si astepti deampulea(cuvant frantuzesc).

Am zis hop! Inainte sa sar gardul si mi-am prins chilotii intr-un cui. Adica si-au schimbat viziunea intre timp si nu mai au nevoie de oameni. Suge! Suge tare de tot situatia! Nici nu pot sta sa-mi ling puta ca un catel ranit nici nu le pot arunca redactia in aer pen’ ca mi-au vorbit frumos.

Din moment ce dupa McDonald’s am avut 1 aplicare, 1 interviu intreb urmatorul lucru: e mai okay sa aplici si sa nu fi chemat la interviu sau e mai okay sa aplici, sa fii intervievat si sa primesti direct nu? Incep sa aplic de nebun la job-uri, nu de alta.

Ah si in caz ca aveti vreun pont pentru mine let it rip! Apreciez si cinstesc din primul salariu!

2 thoughts on “Suge tare de tot!

  1. Marius D. says:

    “să nu fii chemat” nenicule.. sună mai româneşte parcă..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.