S(tr)esiune!

Am doar 23 de ani, sunt student, nebun și nu prea am bani! Ce faci când nu te poți baza pe dumnizo în sesiune?

Personal consider că dumnizo nu are nimic de-a face cu sesiunea. Degeaba te duci la biserică să te rogi pentru că în nici un caz nu vei primi un îngeraș să se ducă în locul tău la examene. Tot pe barba ta ești, tot singur trebuie să te descurci.

Cred că cele mai frecvente întrebări în perioada asta sunt:
1. Ai învățat ceva?
2. Ai fițuici, ceva?
3. Ai cursurile la… ?
4. Mergem la bere?
5. Ce seriale vezi?
6. Ce jocuri mai joci?
Ce e și mai amuzant este că nu se pun neapărat în ordinea aia.

Totuși, de față cu profesorii nu recunoaștem neam că e așa! Mă rog, majoritatea, cel puțin. Evident, mai depinde și de la facultate la facultate. De exemplu, cei de la facultăți tehnice care vor să treacă examenele sunt predispuși la nopți pierdute. În schimb, cei ca mine, nu.

Ieri la un curs profesoara a evidențiat o problemă interesantă: de ce ne-am programat examenele în zile consecutive? Că, vai, dar nu se poate așa ceva!

Ei, nu se poate! Când noi suntem preocupați de data când intrăm în vacanța sau de multe altele ce nu au de-a face cu facultatea, cum să nu se poată? Dar, evident, doar Adi voia să evidențieze treaba asta.

Y U NO HONEST?

3 thoughts on “S(tr)esiune!

 1. Evelyn Neal turuk says:

  Aici depinde de tine, ca persoana si de caracterul tau daca e bine sau nu sa copiezi dar gandeste te copiezi la o materie, da Peste un timp.

  Răspunde
 2. Andreea says:

  Cred ca va place sa veniti in fiecare zi la examene, eu am nevoie de o pauza , sa nu ma trezesc la 7 in fiecare zi. Colegii mei dragi au pus examenele pana in ultima zi de sesiune, duminica. La un examen au nevoie de 2 saptamani sa invete. Tare,nu? 🙂

  Răspunde
 3. Catalin says:

  La voi la facultate e o chestie cel putin ciudata cu examenele . Pe langa faptul ca sunt programate ( nu ca voi aveti vreo legatura cu asta ) in zile consecutive … mai sunt anumite examene care impart aceasi data . Dar na , trecem noi si peste sesiunea asta ! Multa bafta !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.