Știrile zilei 2.0

Iată care sunt cele mai importante știri de astăzi, ziua 71 a anului de răscruce 2012:

Kony a mai făcut o serie de victime. În această dimineață vestitul general Kony a vizitat un orășel micuț din Uganda și a donat mâncare și haine tuturor copiilor. Bărbatul a promis că va face toate eforturile posibile pentru a reconstrui școala din oraș asigurând astfel dreptul la educație a tuturor tinerilor.

Economia României a avut o creștere de 80%. Creșterile salariale din ultima perioadă sunt dovada clară că economia și-a revenit complet și deja suntem pe drumul cel bun. Pe piață au apărut 67 de mii de locuri noi de muncă iar rata șomajului, pentru prima oară în istorie, tinde spre zero.

Be my friend! Relațiile bune dintre USA și Iraq din ultima perioadă au evoluat la următorul nivel astăzi când președinții celor două țări au încheiat un acord prin care vor transforma sursele de alimentare cu energie ale capitalelor în surse regenerabile și prietenoase cu mediul. Absolut toate clădirile vor fi dotate cu panouri solare iar centralele nucleare vor fi dărâmate, în locul lor construindu-se parcuri de eoliene.

Băsescu este în continuare cel mai apreciat președinte. Un studiu ce a implicat 10 mii de persoane arată clar că președintele României este în continuare una dintre cele mai bine văzute persoane din țară. Mai mult ca sigur acest lucru se datorează felului în care a gestionat criza financiară și culturii sale generale.

Calota polară se reface. După zeci de ani în care am fost martori topirii fără precedență a gheții de la poli, astăzi specialiștii au emis un comunicat prin care evidențiază că pământul e pe drumul cel bun. Stratul de gheață se reface încet dar sigur.

Cancerul- o simplă răceală. Astăzi, prin efortul combinat a cercetătorilor din 53 de țări, s-a descoperit un vaccin împotriva cancerului. Acesta va fi distribuit gratuit în absolut toate țările din lume. Vaccinul va vindeca bolnavii ce deja suferă de boala necruțătoare și-i va proteja pe ceilalți pentru tot restul vieții lor. Descoperirea este cu atât mai entuziasmantă deoarece este eficientă împotriva tuturor tipurilor de cancer.

Aur fără cianură. Într-un comunicat de presă, reprezentanții RMGC au declarat că au găsit o metodă revoluționară prin care să extragă aurul din munții de la Roșia Montană. Astfel se soluționează o problemă gravă ce de-alungul anilor a stârnit reacții dure. Metoda implică folosirea laserelor și a teleportării, descoperite recent de sclipitorul Adrian Bot.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dvI5JuB6ThE&feature=player_embedded]

De ce nu?

Sursa foto: zastavki.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.