Știrile zilei 2.0… not really!

Hai neața! Astăzi nu prea am chef de știri așa că vin cu niște articole de pe bloguri ca recomandări pentru voi. Chestii mai faine.

La Cristi am citit un post foarte tare despre curățenia orașului. Amu, de ce să mă cac pe mine, am făcut și eu cretinități cu aruncatul pungilor goale pe jos. Ca să nu mai spus că uneori arunc pe jos și chiștocul de la țigară… De ce? De idiot.
Însă, de cele mai multe ori, am buzunarul mic de la rucsac plin de gunoaie și resturi. Nu pentru că le adun pentru colecția personală ci pentru că nu am unde să le arunc. Apropo de chestia asta, eu propun să fie alegeri în fiecare an. La mine în cartier a făcut salubritatea o treabă extraordinar de bună de când a venit toamna! Mașini speciale trec zi de zi și curăță bordurile sau spală strada, cartierul arătând mult mai bine. Evident, asta până după alegeri…

Alex scrie despre depresie. Sunt familiar cu chestia asta și nu o văd ca pe-o boală. Pe mine mă apucă cel puțin o dată la 3 luni și mă ține câteva zile. Nu ai cum să fii vesel, optimist și mulțumit tot timpul. Ți se mai îneacă corăbiile, obosești și în cele din urmă e musai să descaleci și să stai în colțul tău întunecat ferit de oameni, cu muzica specifică și filme. După 3 zile te ridici ca Lazăr, încaleci înapoi și reîncepi lupta. Așa merg lucrurile.

Și o chestie funny. :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.