Știrile zilei 2.0

Corpul uman se poartă ciudat atunci când ești înconjurat de emoții. Una dintre simptome ar fi schimbarea la față- care surprinzător, e și o sărbătoare la ortodocși- în timp ce altele sunt ceva mai aiurea: gen, am dat duhul rău afară de două ori deja. Asta așa, ca fapt divers. Știrile de astăzi, ziua 89 a anului 2012:

Admitere și nu prea. Ieri, pe Facebook am văzut generația TPU în acțiune: „își bat joc de noi! cât să mai învățăm? Eu mă duc la o facultate privată, că ăia nu or să facă admitere!”. Căcat, cum să ne punem rău cu majoritatea negânditoare?! De la ei vin voturile. Un update al știrii de ieri spune că de fapt și de drept facultățile nu sunt obligate să organizeze admitere pentru că s-ar crea o discrepanța bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla. Să continuăm să încurajăm prostia…

Libertate! Un elefant zburător s-a săturat de minunata lume circului și a fugit. Din păcate silueta nu i-a permis viteze supersonice. Într-un interviu în exclusivitate, elefantul a spus că se gândește la sinucidere deși recunoaște că i-a plăcut să-i pună pe oameni pe jar. Data viitoare o va chema pe Zâna Magică în ajutor.

Începând cu omul din oglindă… Vali Petcu dă și el dreptate vorbei lui Mihai Jackson. Sunt de acord cu el dar nu se va schimba absolut nimic dacă doar 10%- și aici sunt tare generos- din populație găsește curajul să facă schimbarea aia mult dorită. Trebuie să fie o schimbare ce implică majoritatea. Pentru că majoritatea ne îngroapă. Majoritatea aia negânditoare. Oricum, e în ADN-ul omului să se plângă și să arate cu dejtul spre alții…

Am făcut ieri, pentru prima oară în viața mea muncă de teren pentru a scris un articol. Îl voi posta și aici nițel mai târziu ca să-mi spuneți ce părere aveți. Îmi place munca de teren, m-aș obișnui cu asta!

Băiatul ăla care a decis să facă autostopul din Galați până în Londra, a ajuns la destinație ieri. S-a mișcat repede, zău! Mi-s mândru de el!

Să fie soare și să nu fie nori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.