Știrile zilei 2.0

Matinal, zău, astăzi. Atât de matinal încât e impropriu spus; Moș Ene nu a dat pe aici seara asta. Ziua începe, sper să fie soare și toate cele dar până una alta să vedem știrile zilei 80 din anul 2012.

Limbricii de pe Facebook. Țin minte că am avut limbrici la un moment dat în tinerețea mea. Beam foarte des lapte și tata aducea lapte dă țară, fiindcă e mai sănătos. Nici nu mai știu cum mă făceau să mă simt, dar mama zicea că am limbrici, de aia sunt agitat mereu. Mno, știu că suntem curioși, ne stă în fire. Hai să vedem cine ne vizitează profilul pe Facebook folosind o aplicație fantomă! Din moment ce Facebook-ul nu ne-a pus la dispoziție lucrul ăsta, nu e nimic ciudat la mijloc. Nu, deloc! Și uite așa, una bucată hacking s-o împrăștiat pe Facebook. Să îi afecteze pe coca și piți cu poze pline de glam dăn club? Neah…

10 ani mai târziu… Evrika! În urmă cu 10 ani, peste 50 de lideri- am impresia că 58- de stat și de guvern se adunau la o șuetă prin Monterrey. Trabuce, cafele, mai un whiskey, mai o vodka, un gin, un vin, una alta, fonfleuri. La un moment dat au zis ei „Băi, hai să facem ceva serios că or să creadă aștia că stăm la șuetă aici!”. Bush, de colo „Say what? Dar firesc! I want war împotriva Iraq ca să win some petrol!”. Mă rog, ceilalți l-au convins pe redneck într-un final că ar fi mai bine să facă ceva ca să câștige întreaga omenire. Și s-au pus de acord să lupte împotriva sărăciei. 10 ani mai târziu, măsurile lor sunt evidente: la tăți ni-i greu, cam tăți suntem săraci. Sunt mai puțini bogați, deci problem solved! Evrika!

Secretele unei misiuni secrete FBi! O misiune super secretă a FBI-ului are ca destinație România. Cei de la Adevărul dezvăluie secretul misiunii secrete: cercetări în cazul unui romanes care a sechestrat o meleonară în America. De ce au mai numit-o misiune secretă nu știu…

Mafia medicamentelor. Cică s-o dat ditamai amenda de 12 meleoane dă heuroi la vreo 11 companii medicamentoase. Mi-am adus aminte de filmul „Puncture”. Vizionați-l, o să facă sens știrea.

Yep, nu prea sunt știri optimiste. Și ciorapii se împut după o zi de purtat…

Sursa foto: spi-oana.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.