Știrile zilei 2.0

S-o mai dus un week-end, probabil cel mai frumos week-end al anului. Să sperăm că așa va fi întreaga săptămână, nu de alta dar parcă te încarcă cu bună dispoziție soarele ăsta! Până una alta, hai să vedem principalele titluri 2.0 ale zilei 79, anul 2012:

Inundație la Sala Palatului! În acest week-end a avut loc cea mai bizară inundație din istoria acestei țări. Autoritățile nu înțeleg nici acum cauzele pentru care locația a fost inundată, mai ales că apa era sărată. Iată ce a declarat reprezentantul pompierilor ce au răspuns apelului: „Când am ajuns aici, scenariul era desprins dintr-un film sefe! Deși erau acoperiți de apă sărată până la brâu, toți oamenii ce umpluseră sala cântau de parcă aveau creierele spălate și plângeau cu un debit de invidiat!” Când a fost întrebat ce anume cânta lumea, pompierul a răspuns oftând „Je tem, je tem, je teeeeeeeeeeeem!” după care și dânsul a izbucnit în plâns. Încă nu se știe ce fel de mașinărie a fost folosită pentru a controla reacțiile oamenilor dar Poliția Capitalei a deschis o anchetă.

Școala de marinării și alte licori. Cu siguranță vi-l amintiți de Traian Băsescu, fostul președinte al României. Ei bine, la un moment dat, în timpul mandatului său, a promis că după ce se va retrage din politică va pune bazele unei școli pentru politicieni. Iată-mă astăzi, prezentându-vă un reportaj senzațional, în exclusivitate, în direct și în reluare de la această școală ce de-a lungul anilor a devenit o instituție râvnită de toți tinerii din România. Pe holurile instituției am dat de un tânăr, Rareș: „Ziua mea e mega mișto! Mă trezesc în fiecare zi la ora 7 dimineața, îmi beau cafeaua specială 2.0- adică are coniac, așa ne-a sfătuit Traian, haha!- după care vin la școală. În fiecare zi am cursuri de stat degeaba, exersăm aruncatul cu privirea și avem ore de stand-up comedy în fața pensionarilor. Ultimele ore sunt probabil cele mai tari deoarece avem practică de PiaR și ni se predă cum să răspundem unei întrebări fără să spunem nimic. E grozav, abia aștept să ajung președinte!” Taxele de școlarizare sunt suportate de Guvern în timp ce profesorii chiulesc din Parlament pentru a preda elevilor. Asta da determinare!

Cursuri de alfabetizare pe Wall Street
. Într-un comunicat de presă recent, liderii mișcării „Occupy tăt, orice vezi cu ochii!” au declarat că nu vor mai protesta împotriva răului ce le înconjoară viața. Scopul acestei mișcări se va schimba în alfabetizarea și educarea poporului american. Iată ce ne-a declarat un lider de-a lor: „Nu se mai poate! Ne-am săturat să își bată joc lumea de noi! Știți de ce hash-tag-ul de pe Twitter nu este folosit? Pentru că suntem analfabeți, 90% din twitt-uri au litere lipsă și efectiv nu reușim să ne înțelegem. Uitați-vă la pancarda omului acela! Scrie ocupie the word(ocu-plăcintă cuvântul)! E clar că nimeni nu ne bagă în seamă! Trebuie să schimbăm asta și șansele de izbândă vor crește exponențial!” Le urăm succes majorității de 99%!

Să fie soare și zâmbete și plimbări și scârbici ușor!

Sursa foto: jokeroo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.