Știrile zilei 2.0

Să vedem care sunt principalele titluri optimiste pe ziua de astăzi, cu numărul 76 a anului 2012:

Sfaturi pentru somn dă la Crin. Crin se laudă cu cel mai somn dintre somnuri, mai ceva ca al lui somnulescu. Rețeta o cunoaște doar el, evident, dar într-un interviu pă blat, acordat recent subsemnatului, Crin a declarat că a învățat să „dont give a fuck”. Concluzia o putem trage și singurei: nu trebuie să te agiți, câinii latră, ursu merge și nu în ultimul rând, salariul curge, curge și fără ceva din partea lui(ăsta fiind Crin) iar absențele se motivează singure pentru că pot. Sau poate… Sau, mama mă-sii!

Centre de dezintoxicare pentru dependenții dă net. Senzațional și în exclusivitate, porțile primului astfel de centru se va deschide în România, undeva prin Oltenia, în satul Trepteni. Acesta nu va fi o închisoare, pacienții putând să zburde liniștiți pe dealurile din zonă, să wrestle dă bear când îl văd și să danseze cu lupii noaptea. Specialiștii spun că zona este perfectă căci nici măcar semnal la telefon nu egzistă. Așadar, cei care simțiți că veți muri fără internet sunt îndemnați să ia drumul spre Oltenia și să se înscrie în program. Locația este o fostă tabără, abandonată de ceva timp, deloc creepy, doar fără curent, cu multe pânze de păianjen și o cramă părăsită în care se zvonește că au fost omorâți 3 unguri și 2 țigani de către un om mic și verde. Fun!

Benzinărie pe Soare. Cercetătorii au fotografiat ieri, cu aparatul Canon pe persoană fizică și lentile d-alea șmechere, cum faimoasa Death Star sugea nițică energie din Soare. Probabil șforța li se consumase și Ciubaka(Antonia Iacobescu?) nu mai avea energie să-și verifice Facebook-ul. Fotografia a dat naștere unui val de reacții pe întreg globul. Astfel, extremiștii religioși au recunoscut că suntem creați de extratereștrii, Mark Zuckenberg a recunoscut că este îndrăgostit de Bill Gates, Ștefan Jobs a promis că învie ca să dea speech-ul vieții despre aiPad 3 iar Kony a decis să se reprofileze de maimuțe. Între timp, în România, Crin doarme liniștit.

Un băiat o găsit dragostea într-un tren.

Sursa foto: nirahlee.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.