Știrile zilei 2.0

Cred că au trecut vreo 15 minute de cânt am scris titlul. Asta pentru că între timp s-a dat la televizor știrea cu habotnicii adunați pe dealul șela din București ca să-și frece cardurile de raclele alea din care s-ar hrăni timp de câteva luni un popor din Africa sau să-și transmită balele și boalile sărutând același punct ca alte 8764763473674643 persoane. Evident că fiind toată lumea(eu, frati-miu și mama) în bucătărie a început discuția veșnică. Mama a pierdut, s-a lăsat păgubașă. God vs Atheism: 0-1.

Chestii de citit pentru astăzi:

1. Trump e un fel de Becali, părerea mea. Dacă tot vrea să pară om bun(nu, Trump nu e om bun!) și să ajute de ce nu dă pur și simplu 5 meleoane dă dolari la un ONG și gata?! Circ.

2. Trăiescă regele! LMA, bă, Mihai! Îmi place că se fac lucruri cu ocazia asta! Aș face și eu un voodoo, ceva, ca să-l aduc pe Antonescu înapoi… Așa, for fun, să aibă grijă de niște bronzați și de Iliescu. Iliescu a propus o lege prin care regelui Mihai i se interzicea pe viață accesul în România. Votați cu Ponta, ha?

3. Bătrânețe, coaie crețe. Dacă încă nu urmăriți blogul ăsta, mergeți și pupați moaște and șit.

4. Jurnalismul nu mai e ce-a fost odată. Foarte bun articolul lui nenea Cristi Manafu! Luați de citiți!

5. „Lumea”.

Hai să fie bine! Ca să nu fie rău…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.