Știrile zilei 2.0

Iar e frig afară. 8 grade, se simte ca 4 grade. Pana mea, muci!

Ăia de la Monster Energy care sponsorizează muuulte chestii- printre care și pe cei de la Korn- sunt acuzați că din cauza băuturii a murit o fată. Proasto, idioato, vaco, cretino, hipsterițo, nu băutura e de vină, tu ești de vină pentru că ai fost o proastă, idioată,vacă, vretină și hipsteriță și beuși prea mult.

Blogosfera a luat-o pe ulei. Despre pișcotăreală.

Treaba cu fetele de la Pussy Riot, din Rusia, nu cred că e orchestrată de Putin. Biserica probabil trage toate sforile. Probabil sunt panicați că dumnezeu nu le-a fulgerat pe fete și își vor pierde din banii din cutia milei. Tipic…

Apare mini-iPad-ul în curând. Sper să hie mai ieftineală așa, poate reușesc și eu să-mi cumpăr ceva de la Apple.

Avem aproape 20.000 de oameni care fac cercetare în învățământul superior. Sămibagmula! Oricum nu se descoperă niciun câcat revoluționar, nu ar fi mai bine să îi ia de-acolo și să-i pună să facă un assessment al sistemului de învățământ din România?! E în budă, zău!

Mi-a făcut pielea de găină articolul ăsta pentru că donatorul se numea Adi. Despre donarea de organe după moarte. Ia să văd eu unde pot găsi așa ceva prin Galați să mă duc să dau cu subsemnatul în caz de…!

Hai, să fie bine și frumos astăzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.