Știrile zilei 2.0

Afară vreo 8 grade. Frig și-n casă. Se vede o tentă de soare pe nori în momentul de față( ora 07:09) dar pe la 06:59 încă era întuneric… Cred.

Nu tocmai cel mai growndbreaking articol despre jurnalism. Recunosc, titlul sună foarte bine, dar conținutul nu chiar atât de mult. Trei direcții posibile pentru jurnalism: prima, a doua și a treia, evident.

Situația dintre Siria și Turcia e departe de-a se calma. Se controlează ăștia de mărimea falnicului mădular ceva de speriat! Sunt curios cum ar fi arătat conflictul ăsta dacă, de-o parte și de alta, aveam președinți și șefi ai armatei de sex feminin… Și-atât, sunt doar curios.

Salariul nu prea se spune. Un studiu recent arată că mai bine s-ar spune. Aparent muncitorii devin mai productivi. Evident că lucrul ăsta se aplică doar prin multinaționale sau locuri unde productivitatea chiar contează. Vidanjorii și măturătorii de căcat de câine de pe trotuare nu prea au problema asta… Nu știu de ce am dat exemplul ăla, cumva în capul meu se făcu o legătură.

În rest numai politică și sunt sătul de asta. Am două întrebări:
1. A mai aplicat vreo cineva în Greenpeace Galați? Sunt curios dacă o să fie cineva cunoscut pe la întâlnirea de pe 17.
2. Duminică la 14, după ce înfulecați o mămăligă zdravănă cu mujdei de usturoi, brânză și ceapă, ce faceți? Am o propunere pentru voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.