Știrile zilei 2.0

Haidi neața! Aștia spun că azi o să fie cam vreme d-aia care întărește sfârcurile femeilor ce nu poartă sutien. Deci o să fie răcoare și e de bine!

Topul celor mai profitabile companii din România. Da, ați ghicit! nu e nici măcar una din Galați.

Dumenzeu cu Mila. Mila Kunis, evident! Doar ce a fost declarată drept cea mai sexy femeie din lume. Aprob asta, am gusturi bune, dă-mă dracu!

Kony2012 m-a atins nițel deși nu puteam defini exact ce am simțit. Astăzi e premiera unui alt film, tot pe tema asta, făcut de aceleași persoane. Kony2012 fu cel mai viral film ever așa că am să mă uit și la ăsta.

Cristi spune că se poate și mai rău de-atât. Eu nu am să mai folosesc replica aia niciodată! Sunt de părere că situația din Spania- dacă într-adevăr e atât de gravă- s-a produs pentru că oamenii de-acolo au fost obișnuiți cu o viață ușoară, fără prea multe griji și acum când a venit necazul peste ei nu știu cum să-și dea 2 palme și să o ia de la capăt. La noi… Eu unul m-am obișnuit să am doar 3-4 lei de cheltuială pe zi(DACĂ îi am și p-ăia!) și să mănânc același lucru și la prânz și seara, să îmi doresc un lucru și să spun „haaaai să fim serioși! cu altă ocazie…”

Old rastas. E amuzantă povestea celor doi vârstnici care aveau o „ditamai comoara” în grădină.

World of Warcraft încă e huge! Pe oficial joacă milioane, pe serverele private probabil la fel de mulți… Ăia de pe serverele private se pot plânge de hacking doar pe forumurile respective în timp ce jucătorii care plătesc pentru asta se plâng pe Forbes.

Galaxy Note II: prea mare? Eu spun că nu. Mă rog, pentru buzunar cam e. Având în vedere că e un phablet(phone/tablet) mie mi-ar prinde tare bine. Evident, nu o să am așa ceva în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.