Știrile zilei 2.0

Acum fix 69 de ani ieșea dintr-o tăntică un plod. Primește numele de Florian și chiar și ani buni de la moartea sa lumea bună încă fredonează cu voce tare, fără a fi vreodată hit de hit, geniala creație cunoscută ca „Vinovații fără vină”. Florian Pitiș… mi-e aiurea să spun „La mulți ani!”, prefer un sincer „Oriunde ai fi, vino înapoi!”.

Și azi e o vreme d-aia de îți vine să dormi ca un trântor sau dacă contextul îți permite să faci sex toată ziua. De citit vă recomand următoarele:

Aparent bomba lansată ieri de pe teritoriul Siriei nu a fost lansată de către Siria. Ceea ce înseamnă că oficialii Sirieni se tem. Turcia a ripostat la rândul ei și aseară a bombardat puncte din Siria. Iranul amenințase Turcia să nu se bage peste Siria căci o să le facă buba mare. Rămâne de văzut dacă începe un alt război sau nu. Să sperăm că nu.

Dacă nu se întâmplă o tragedie, nimeni nu verifică. Vă spuneam aseară cum e treaba cu mansarda aia care a ars. Aparent toate complexele de locuințe construite de același constructor au problema asta. Știu, avem tot dreptul să spunem „Ca la România, frate!” deși nu îmi place cum sună.

Ieri dimineață vă spuneam că urmează să crească taxele iarăși cu vreo 16%. Ponta a.k.a. Mickey Mouse se spală pe mâini. Să sperăm că primăria din Galați nu adoptă măsura asta. De fapt, să sperăm că nicio primărie nu adoptă măsura pulii. Cum să te numim noi dacă tu ca șef habar n-ai ce fac subordonații tăi?!

O bucățică de jurnalism care mi-a plăcut. Da, da, se întâmplă în România! Mă înclin, jos pălăria!

Fu un debate pe cinste! Mă oftic tare de tot că nu am reușit să stau treaz să-l văd live! Chiar eram curios cum o să decurgă lucrurile. Aparent nenea Romney i-a cam chedat cubata(adică la pălit elegant) lu nenea Obama. Tot ăștia de la Forbes spun că a fost într-adevăr o dezbatere ca la carte.
Cu ocazia dezbaterii cei de la College Humour au propus un drinking game care e genial!

Și-atât. Nu vă mai întreb nimic, nu vreau să vă obosesc neuronii ^_^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.