Știrile zilei 2.0

La fel ca în fiecare zi o grămadă de banalități cretine caracteristice jurnalismului din prezent își fac apariția pe la TV sau pe site-urile de știri din țară. Secțiunea mondenități nu mă atrage cu nimic. Cu toate astea anumite keywords te fac să îți dorești să fi trăit în altă parte a globului pământesc.

Făcând abstracție de veșnicii Ponta, DD, Antonescu, Steaua sau CFR, eu vă recomand următoarele rânduri:

Începând de astăzi acțiunile Oltchim sunt din nou tranzacționate la bursă. Privatizarea a eșuat, compania este- puțin spus- în budă. Mie-mi dă cu virgulă și nu pot înțelege cum o mișcare ca asta poate ajuta. Ieșitul în pierdere e caracteristic statului românesc deci asta ar fi justificarea.

Se scumpește benzina, curentul, viciile și, evident, taxele. Dă-i în pelea mea de contribuabili! Să verse la stat tot ce câștigă după ce le ia statul 30% din banii câștigați. Sunt curios dacă România chiar este țara cu cele mai multe/mari impozite și taxe din lume, dar mi-e că dacă aflu că așa e îmi pierd orice speranță și-am să plec la săpat șanțuri prin Congo.

McDonalds încearcă iarăși să mintă că mâncarea lor e sănătoasă. Atât timp cât înfuleci de-acolo o dată pe lună lucrurile sunt ok, presupun. Acum că din punct din vedere statistic 99% dintre persoanele obeze consumă doar mâncare fast-food(gen McDonalds) nu înseamnă că mâncare nu e sănătoasă! Sarcasm…

Administrația Obama nu a dat-o în bară. Creștere la capitolul joburi. Aparent nu e propagandă pentru Obama, numărul de joburi din America a crescut. Ceea ce e bine, cred…

Millennial-ii ăia cu bani. Eu îi urăsc dar comparându-i cu majoritatea nu mă pot abține să nu-mi declar admirația. Dacă ai 25-28 de ani și îți permiți o vacanță în Ibiza pe banii tăi, ești zeulică! În schimb, ultimul paragraf e cam tristuț.

Întrebarea zilei: câte hârtii vechi, manuale, caiete, culegeri, cursuri și-așa mai departe aveți pe-acasă și ce faceți cu ele?

E nori pe cerul din Galați. Deci va fi o zi morocănoasă. Egzact ca mine. Motorhead, zic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.