Știrile zilei 2.0

Să începem cu vremea! Pentru cei care se trezesc mai târziu din motive proprii și pe persoană fizică- you lucky bastards!- la ora 8 încă e o ceață fenomenală în Galați.

Evident că headline-ul de astăzi este ocupat de Oltchim și DD. Telenovela și-a păstrat caracteristicile și după cum se aștepta orice persoană care are cel puțin 2 neuroni Dan Diaconescu nu a virat banii promiși. Eu unul îmi doresc să-l văd în pușcărie căci m-am săturat de show-urile lui cretine.

Un articol fain despre ce a învățat un tip care a fost concediat de la Facebook în perioada în care încă nu era gigantul de acuma.

Google a întrecut Microsoft, Bill Gates e nițel mai sărac. Apple încă rulează tot. iPhone 5 un eșec? Ete pula..

Banii vorbesc și în momentul de față spun că Obama va fi reales. Din câte înțeleg eu, atât în USA cât și în restul lumii, nu oamenii iau deciziile democratic ci acea chestie frumoasă și mushy numită Wall Street. Surprinzător? Neah…

Eu zic să desființăm România… “Efectul ieşirii ING este foarte negativ. Rămânem cu o piaţă mică, fără investitori, cu politicieni care nu ştiu ce înseamnă bursa. Până facem noi privatizările nu mai rămâne nimic”. ING iese de pe bursă.

Toată lumea e atentă la gheața de la Poli când, de fapt și de drept, mai există un ecosistem fragil care se degradează din cauza poluării globale. Pana mea, probabil peste vreo sută de ani o să mai fie doar un roboțel mic pe planetă care adună gunoaie zi de zi. Ați ghicit: Wall-E.

Și întrebarea zilei: există vreo modalitate de a obține informații moca de la agenții de presă? Piraterie, ceva… Pana mea, întreb pentru că sunt curios.

O să fie bine… prin 2100!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.