Știrile zilei 2.0

„Omul este mic dar mare e Allah!”

Nu, nu am trecut de la nimic la religia lui Allah, s-a nimerit piesa Iamma să cânte când am pus dejtul pe tastă. Nu a fost nici ieri vijelia apocaliptică iar astăzi vremea pare să fie perfectă pentru o zi plină. Sper să fie așa și sper să fie și bine. Ca să nu fie rău.

Ziua 117 a anului 2012?

Ieri fu ziua cu interdicție de zbor pentru români. Păsările, țânțarii(dar muști…), porcii, albinele(dar fluturi…) și alte orătănii care zboară au prins ideea. Omul se crede mai cu moț așea… Mno, un belișcopter s-a prăbușit în timp ce un havion a aterizat forțat. Este și o învățătură de tras din toate astea dar trebuie să dați click pe link. Plm, așa funcționează treburile.

Există un singur segment de populație care nu are nicio vină și care nu ar trebui să fie afectat de criza vieții. Sau recesiune. Sau ce mama mă-sii o mai fi acum de vină. Segmentul respectiv poartă numele distinctiv de copii. Din păcate lucrul ăsta se întâmplă, e o realitate nasoală, deși guvernele se laudă că fac absolut tot posibilul să îi protejeze pe cei ce vor fi viitorul omenirii. Evident, nu prea se întâmplă. Când stai și tragi beșini pe un scaun confortabil cu un laptop avion în față, privind filme porno și înjurându-te că nu ți se mai scoală, ținând un dejt în nara dreaptă, căutând exazperat un muc perfect pentru o biluță pe care să o arunci în colegul din fața ta, e greu să realizezi cu ce se luptă unii copii. Și e trist că unii dintre ei, la vârsta de 12 ani, sunt mai deștepți ca un întreg PDL. Plm, zic și eu, ca să mă aflu în treabă…

Baba la bamba! Iei un pistol în mână și apoi îl ascunzi cât mai bine posibil, fără a folosi vreun orificiu destinat pentru nevoi fiziologice. Apoi îți tragi un zâmbet perfect pe buze și te îndrepți spre locul ăla plin de bășinoși cu bani în mâinile cărora e țara asta. Și treci de pază și intri și îi vezi. Ești cuprins de cea mai fericire pe care ai simțit-o vreodată. Îl identifici pe Baba și te duci la el zâmbăreț și binedispus. Îl saluți frumos după care scoți pistolul și îl lipești de a lui tâmplă. Și zâmbești pentru că faci un lucru necesar. Și te asiguri că el vede zâmbetul tău. După care îl scuipi în ochi și apeși pe trăgaci. Un jet de apă îi udă toată fața în timp ce un jet de urină îi udă pantalonii. Și așa îți faci o zi fericită.

Zi cu soare! Mă duc să mă cert cu niște reprezentanți de la ISTA, yay!

Sursa foto: cheezburger.com

P.S. Baba este numele ministrului Educației, Tineretului, Cercetării și Inovulației/Involuției… Nu, stai! Inovației!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.