Știrile zilei 2.0

Fără linkuri că și-așa nu se obosește nimeni să dea un click în plus. E mișto să alergi dis de dimineață, sper să fie vremea ca astăzi mereu. Nu de alta dar gradele de afară sunt numai bune să alergi de nebun cu Cradle of Filth în căști fără să-ți pese de cei din jur.

Ziua 116 cred, mi-e lene să văd ce zi fu ieri, a anului 2012.

Fu un ditamai accidentul pe nu mai știu ce drum. Două tiruri s-au pupat nițel, a ieșit cu scântei la propriu și un nene a murit. Țin minte că ieri am apucat știrea în direct pe Realitatea și îmi venea să sting televizorul. Mă rog, în dimineața asta am văzut și imagini de la locul faptei și într-adevăr fu nașpa. Totuși, felul în care vorbea reporterul vieții și felul în care călca în picioare limba română fu și mai crud. Eh, vorba profului meu de gramatică de la facultate „Ce știm noi despre jurnalism?!”.

Fiul lui Florin Călinescu s-a predat. Nu am ascultat știrea pentru că nu vreau să aud lucruri de genul. E surprinzător cât de multe ar face un băiat pentru a se ridica la pretențiile tatălui. Cel puțin asta cred că fu problema în cele din urmă și refuz să cred că gestul a fost o urmare a problemelor de amor ghebos. Oricare ar fi adevărul, aparent, e mai bine fără ambele. Ai un tată alcoolic și filmele porno din laptop, lucrurile stau mai bine, mai dai și de un job care te face să te simți bine și, în teorie, ar trebui să fii bine pentru o perioadă. Păcat că viața nu se supune vreunui fel de reguli. Nu prea face sens paragraful ăsta :))

Cod galben de vijelii. Asta nu doar în Galați ci în mare parte a țării. Sper să nu se adeverească pentru că plănuiesc să iau doar un tricou pe mine astăzi. Asta ar însemna că nu voi pune nici chiloți sau pantaloni dar presupun că șocul ar fi prea mare pentru cei din jur. De nu ar veni nicio vijelie astăzi în Galați ar trebui să fie vreo 30 de grade conform weather.com.

Vineri cică e bursa locurilor de muncă în Galați. Mai merge cineva? Cică sunt reporter la un ziar local de vreo câteva săptămâni dar nici că au mai dat vreun semn. Cred că e momentul să caut altceva și să încetez să mă consum. Am făcut tot ce am putut, m-au ales doar pe mine ca reporter și pe încă un tip ca foto-reporter dar nimic mai mult. E ca și cum te încingi pentru o partidă de sex și de îndată ce ambii sunteți goi vă băgați la somn. E sec și trist.

La școală cu mine! Zi cu soare, căldură, decolteuri și toate cele frumoase vă doresc!

Sursa foto: wealthhabit.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.