Știrile zilei 2.0

Principalele titluri optimiste de astăzi, ziua 73 a anului 2012:

Șoc și groază pentru americani! McDonalds a anunțat că renunță la absolut toate produsele umplute cu chimicale și prăjite în ulei. Lanțul de restaurante va comercializa de astăzi încolo doar salate, fără sosuri și va introduce un produs nou: McPâinea. Aparent, în viitorul apropiat se plănuiește comercializarea fructelor și legumelor sub denumirea: McScapădeObezitate. Să vedem cum vor reacționa consumatorii la această schimbare radicală.

Să fie soare! Cercetătorii români au descoperit cum să înlăture efectele nefaste ale zilei. După ani de teste și studii, au descoperit o tehnologie cu ajutorul căreia vor acoperi întreaga țară cu un câmp de lobodă ce va avea următoarele efecte: va înlătura întunericul, frigul și furtunile, va proteja populația împotriva ultravioletelor din de după ora 12 și va dezvolta neuronii populației. Prin acest scut se dorește prelungirea zilei cu orele ce erau până acum rezervate pentru noapte și creșterea coeficientului IQ al populației. Până acum inițiativa a fost bine primită de cei cu frica lui bau-bau dar nu și de pasionații spoturilor de iarnă.

Nem tu dom, ce zici, băi? Mno, românii au decis să mai taie din tensiunea cu ungurii chiar dacă aceștia nu prea-și mai văd nasul. Așadar, la Facultatea de Medicină din Târgu Mureș cursurile vor fi predate un cuvânt în română, unul în maghiară pentru a oferi șanse egale ambelor nații. Oficialii facultății au declarat că dacă lecția începe cu un cuvânt în română și are un număr impar de cuvinte, terminându-se tot cu un cuvânt în română, vor adăuga la sfârșit „apoteke” pentru a nu fi dispute. Iată-ne astfel, pentru prima oară în istorie, pe drumul cel bun. Cercetătorii previzionează relații din ce în ce mai bune între români și unguri și asigură turiștii români că prin magazinele din Tușnad nu vor mai fi tratați în maghiară. Deci nu vom mai trebui să răspundem în maghiara perfectă pe care o știm deja!

Aș întreba de ce dar astăzi fiind marți 13 mama curăță usturoi și afară e senin. De ce nu?

Sursa foto: unreasonablydangerousonionrings.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.