Știrile zilei 2.0

Salutări vouă! O mai trecut un week-end, încă un pic și mai trece o lună. Vine 1 mai, îmi vând tableta! Merge stick-ul de RDS pe ea deci are și 3G iar prețul e miiiic.

Vremea este bestială, astăzi e ziua 114 a anului 2012. Cred.

Doi băieți veseli. Dacă traduceți în engleză face sens. Mno, fiecare cu plăcerile lui mai mult sau mai puțin vinovate. Un pupic duce la altceva, deci să se veselească, zic. Nu am nici o problemă o băieții veseli atât timp cât nu îi am prin preajmă.

Mă apuc de-o carte. Am încercat să citesc Malcom X. Prefața și introducerea sunt bestiale și m-au ținut cu sufletul la gură dar restul e plictisitor. Coelho- sau Coelio, nu știu- am jurat că nu citesc deci să vedem ce și cum e Hunger Games. Filmul încă nu a apărut într-un format vizionabil deci să mă cac pe el, cartea ar trebui să fie de vreo 37 de ori, cel puțin, mai tare.

Sarcordi- Sarkozy, pardon- s-a ars. Alegeri în Franța. Aparent nu mai iese nenea ăla mic și libidinos. Cel puțin așa îl văd eu.

Tipul ăla care a făcut stopul până în Londra și înapoi se pregătește să-și dezvăluie povestea. Lumea e mică, zău. O să vedeți.

Cel mai week-end dintre week-enduri! Bani să fie și vreme bună. Aparent vremea o să țină cu noi, să vedem care e treaba și cu banii.

Zi bestială!

Sursa foto: quickmeme.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.