Știrile zilei 2.0

Nu știu de voi dar mie mi se pare că vremea asta- cel puțin în Galați- e oarecum apocaliptică. Mă duce cu gândul la unul dintre filmele cu zombi în care 99% din omenire s-a transformat și speranța e pe cale de dispariție. Vreme de numărat banii și făcut sex dar din moment ce nici una dintre aceste două acțiuni nu are probabilitate ridicată de a se întâmpla- cel puțin în cazul meu- hai să ne informăm nițel.

Cred că e ziua 109 a anului 2012.

Avertizare de vânturi! Masa copioasă de paște abia acum își face simțită efectele nocive. Oamenii din 7 județe, inclusiv capitala, au fost avertizați că o serie acută de vânturi îi va lovi. Bătrânii sunt sfătuiți să mai adauge ceva naftalină la parfumul lor natural, corporatiștii sunt rugați să călătorească mai aerisit pentru a nu provoca un adevărat genocid la Unirii, în timp ce deținătorii de laptop-uri sunt rugați să își mute biroul în baie. Miresmele mirobolante ar putea dăuna grav faunei și florei. Să sperăm că România va trece cu bine de acest imprediment.

Era SF în pragul dispariției. Devenind serios pun 2 întrebări:
1. Câți bani se investesc în cercetări militare, arme nucleare și scuturi antiaeriene?
2. De ce am încetat să privim spre cer ca un teritoriu necucerit?
Chiar cred că de asta sunt atât de multe războaie și nenorociri. Nu mai privim cerul ca un loc neexplorat, nu mai visăm. Bat la pariu că dacă toate resursele destinate cercetării nucleare ar fi redirecționat către industria spațială am putea în 5 ani să ajungem pe Marte. Și da, mă ofer voluntar să fac eu primul drum!

Hai să nu ne mai mișcăm deloc din casă. Mediul on-line e bun și nu prea. De aș avea resurse financiare la discreție probabil că viața mea s-ar împărți între mersul la școală și statul acasă în fața laptopului. Chestia e că până și la școală sunt mereu conectat la internet. Ei, bine, universitățile mega-uriașe oferă cursuri moca pe internet. Personal cred că e un lucru bun pentru că pot și ăștia mai puță-bambus ca mine să aibă parte de o educație solidă. Din păcate, pentru mine, am deja o facultate de terminat, nu mă pot înscrie în altceva… Dar în caz că ați terminat toate formele de educație din România(doctoratul e cam inutil, zic eu) nu ar fi o idee rea să mai adăugați ceva la băgăjel. Mai ales dacă e de la Stanford!

Vreme de căcat, filme asemănătoare, e vacanță, frati-miu exersează la chitară, nu e o zi chiar atât de mohorâtă… Hai, succesuri și împliniri!

Sursa foto: magicinthebackyard.tumblr.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.